ΖΩΔΙΑ

12/2: Αξιολογείστε σωστά τις ειδήσεις που έρχονται σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Φεβρουαρίου 2021

12/2: Αξιολογείστε σωστά τις ειδήσεις που έρχονται σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων και η ένωση της Αφροδίτης με τον Ερμή ανάδρομο στον ουράνιο θόλο, μας βάζουν σε σκέψεις. Η διαίσθησή μας θα είναι έντονα δυνατή, γι' αυτό καλό θα ήταν να την αφήσουμε να είναι αρωγός στην εκτίμηση που θα χρειαστεί να κάνουμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, τα μηνύματα που έρχονται προς εσάς είναι πολλά και διάφορα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, οι άνθρωποι που έχουν ήδη δείξει τις ικανότητές τους μέσα από την αποτελεσματικότητά τους είναι εκείνοι που πραγματικά χρειάζεται να έχετε κοντά σας αυτή την στιγμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ενσυναίσθηση και η στήριξη σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη για βοήθεια είναι αξία ανεκτίμητη σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να φροντίσετε τον εαυτό σας με κάποιον τρόπο κινητοποιείται έντονα σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα προσπαθήστε να μην σπαταλήσετε χρόνο και φαιά ουσία σε περιττά πράγματα ή καταστήσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, παρόλο τις δυσκολίες, η θέλησή σας είναι πολύ ισχυρή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να κάνετε κάτι το διαφορετικό ή να πάρετε χαρά μέσα από την παροχή βοήθειας θα είναι έντονη σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, πολλά πράγματα τα οποία δεν φαίνονται από την πρώτη ματιά σήμερα μπορούν να είναι ευδιάκριτα σε εσάς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η παρόρμησή σας δεν είναι εύκολο να οριοθετηθεί σήμερα γιατί η ανάγκη σαν να ηγηθείτε είναι εντονότερη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, η κατανόηση είναι μεγάλη αξία σήμερα και μπορεί πραγματικά μπαίνοντας στην θέση του άλλου να δράσετε σωστά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, οτιδήποτε σήμερα μπορεί να τακτοποιηθεί μόνο μέσα από τα όμορφα συναισθήματά σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.