ΖΩΔΙΑ

13/2: Αντιμετωπίστε τα πράγματα με ευαισθησία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Φεβρουαρίου 2021

13/2: Αντιμετωπίστε τα πράγματα με ευαισθησία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη διασχίζοντας το ζώδιο των Ιχθύων συναντά σήμερα τον Ποσειδώνα. Σε συνδυασμό με την ένωση του Ερμή ανάδρομου με την Αφροδίτη και τον Δία, θα μπορούσαν να φέρουν στην επιφάνεια, εκτός από άλυτα θέματα σχέσεων…έντονη ανάγκη να ζήσουμε καταστάσεις οι οποίες θα μας φέρουν γαλήνη και ηρεμία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, η αλληλεγγύη είναι μεγάλη αξία σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι πολύ δυνατές και βοηθητικές εάν καταφέρετε να τις βάλετε σε μια παραγωγική κατάσταση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, μια ζεστή αγκαλιά θα ήταν ότι καλύτερα για εσάς σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, κάτι το οποίο σχετίζεται με την ομορφιά, την ισορροπία ή έχει καλλιτεχνικό υπόβαθρο θα ήταν ενδιαφέρον για εσάς σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα απέναντι σας σήμερα και ο κυβερνήτης σας, Ερμής, ανάδρομος, μπορούν πραγματικά να θολώσουν τα νερά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, καλό θα ήταν σήμερα να μην ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα παρόλο τα εξωτερικά γεγονότα είναι μια δημιουργική ημέρα εάν ασχοληθείτε με κάτι που έχει καλλιτεχνικό υπόβαθρο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, μπορεί να υπάρξουν ζητήματα που θα χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωπη/ος σήμερα και σχετίζονται με το σπίτι σας ή την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία κάθε είδους σήμερα θα πρέπει να γίνει με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να δείτε τα ζητήματα που κινητοποιούνται με μεγαλύτερη ευαισθησία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο σας ανεβάζει την ενέργεια σας και η επαφή της με τον Ποσειδώνα φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα από το κέντρο της καρδιάς σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.