ΖΩΔΙΑ

14/2: Νέες ιδέες έρχονται σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

13 Φεβρουαρίου 2021

14/2: Νέες ιδέες έρχονται σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η ένωση του Ερμή ανάδρομου με τον Δία σήμερα φέρνει νέες ιδέες και σκέψεις οι οποίες μπορούν να μας βοηθήσουν κυρίως σε θέματα επέκτασης, παρόλα τα εξωτερικά εμπόδια. Η σύνοδος αυτή φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του τελευταίου κυρίως διαστήματος, τα οποία αυτή την στιγμή μπορούμε να αναθεωρήσουμε και να επανατοποθετηθούμε. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του μήνα για δράσεις σχετικά με τις αποφάσεις που παίρνονται αυτή την στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέματα έρχονται σήμερα στην επιφάνεια σχετικά με συνεργασίες και ομάδες ανθρώπων. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη σας να νιώσετε ελεύθερη/ος από δεσμά και εμπόδια θα είναι έντονη σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ένα ταξίδι θα ήταν ότι πιο ιδανικό αυτή την στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε συζητήσεις για θέματα είτε που δεν έχετε προετοιμάσει κατάλληλα είτε για κάτι που αφορά πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οτιδήποτε σχετίζεται με εσάς και τους άλλους έρχεται στο τραπέζι σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, εργασιακά θέματα έρχονται στην επιφάνεια κυρίως ζητήματα τα οποία έχουν μείνει πίσω για κάποιον λόγο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, κάτι για το οποίο έχετε επενδύσει χρόνο και ουσία αυτή την στιγμή σας δίνεται η δυνατότητα να το προχωρήσετε τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οικογενειακά θέματα σας απασχολούν αρκετό καιρό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα θέλει προσοχή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, θέματα αξιών έρχονται στο τραπέζι σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, πολλοί πλανήτες στο ζώδιο σας μπορεί να σας έχουν ενεργοποιήσει αλλά με τον Ερμή ανάδρομο δεν μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδια σας όπως θα θέλατε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, καλή ημέρα για ενδοσκόπηση. Μέσω της διαίσθησή σας και τις εμπνεύσεις, έρχονται λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.