ΖΩΔΙΑ

16/2: Καμία αλλαγή δεν θα είναι αρκετή αν δεν γίνει με αγάπη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Φεβρουαρίου 2021

16/2: Καμία αλλαγή δεν θα είναι αρκετή αν δεν γίνει με αγάπη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Πέντε πλανήτες στο ζώδιο του Υδροχόου μας ωθούν προς την κατεύθυνση την οποία θα μας δώσει προσωπική ελευθερία. Για να το καταφέρουμε, να φτάσουμε εκεί, πρέπει να κάνουμε αλλαγές, κάποιες φορές δραστικές. Ο Ερμής ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, μας ανοίγει τα μάτια, για λίγες ημέρες ακόμη και ο Ήλιος μέχρι αύριο φωτίζει τον δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, χωρίς την αγάπη, καμία αλλαγή δεν θα είναι ποτέ αρκετή για να πάρουμε ικανοποίηση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ακόμη και εν μέσω κρίσης έχετε την ευκαιρία μέσα από νέες γνωριμίες να δώσετε ξανά την σπίθα και την ελπίδα σε ένα όραμά σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, μπορεί τα εξωτερικά γεγονότα να φέρνουν εμπόδια κυρίως στην επαγγελματική σας πορεία, ωστόσο υπάρχουν ευκαιρίες οι οποίες έρχονται αυτή την στιγμή προς εκμετάλλευση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, την ανακάλυψη νέων δρόμων και διαδρομών κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να την περιορίσει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, πολλά πράγματα γίνονται περισσότερο κατανοητά την τελευταία περίοδο από εσάς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, η προσωπική ελευθερία κινήσεων ήταν και είναι το στοίχημα της περιόδου για εσάς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, η ελευθερία κινήσεων παρόλο τα εξωτερικά εμπόδια και περιορισμούς είναι εφικτή για λίγο ακόμη διάστημα με κέντρο εσάς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, η χαρά και η ικανοποίηση μέσα από δημιουργικά εγχειρήματα είναι το κύριο μέλημα σας το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο απεγκλωβισμός από καταστάσεις τις οποίες δεν παίρνετε ευχαρίστηση ήταν και είναι το κύριο χαρακτηριστικό της τελευταίας περιόδους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, παρόλο που σας αρέσει να δράτε μόνη/ος, το τελευταίο διάστημα βλέπετε πως μέσα από καλές συνεργασίες και καλή επικοινωνία μπορείτε να είστε περισσότερο παραγωγική/ός. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, είτε λόγω οικονομικών καταστάσεων είτε λόγω άλλων ζητημάτων που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις αξίες σας, έρχεστε αντιμέτωπη/ος κυρίως με την αυτό-εκτίμησή σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, πολυαστρία με πλανητικές δυναμικές στο ζώδιο σας το τελευταίο διάστημα σας βοήθησαν να μην περάσετε απαρατήρητη/ος από κανέναν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, είτε μέσω ψυχικών αναταραχών είτε μέσω εξωτερικών εμποδίων ο σκοπός αυτής της περιόδου ήταν και είναι ένας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.