ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021 ανά δεκαήμερο ζωδίου


16 Φεβρουαρίου 2021

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021 ανά δεκαήμερο ζωδίου

Οι ημέρες αυτές είναι αφιερωμένες στον έρωτα και επειδή δεν μας έχει μείνει τίποτε άλλο να γιορτάσουμε ας δούμε πώς θα επηρεαστούν οι σχέσεις μας το επόμενο τρίμηνο για να προετοιμαστούμε ανάλογα. Η ανάλυση μου είναι ανά δεκαήμερο ζωδίου, διότι οι πλανητικές όψεις διαφέρουν κατά πολύ στα δεκαήμερα. Αν δεν ξέρετε σε ποιο δεκαήμερο του ζωδίου σας ανήκετε πατήστε εδώ. Και επειδή καλό είναι να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας, για να βρείτε το δεκαήμερο του ωροσκόπου πατήστε εδώ.

Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού
Οι αστρολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν τις ερωτικές μας σχέσεις είναι αρκετοί. Ο πιο σημαντικός παράγοντας στη διαμόρφωση των ερωτικών σχέσεων για ολόκληρο το 2021, όχι μόνο για την άνοιξη, είναι η κυρίαρχη όψη του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού. Η πρώτη όψη πραγματοποιείται στις 17/2 και έπονται άλλες δύο κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Κρόνος επιζητά τη δέσμευση, τη σταθερότητα και την αφοσίωση στη σχέση, ενώ ο Ουρανός επιζητά την ανεξαρτησία, την ελευθερία και θέτει ως προαπαιτούμενο, ακόμη και στον έρωτα, τη φιλία. Η όψη Κρόνου-Ουρανού μας καλεί να δούμε σε βάθος τη δική μας προσέγγιση στον έρωτα. Αν είστε από αυτούς που με ευκολία εκχωρούν την ελευθερία τους στους άλλους και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σχέση, τότε πρέπει να δείτε γιατί κάνετε εξαρτητικές σχέσεις. Αν, από την άλλη, θεωρείτε πιο σημαντική την ελευθερία σας, τότε θα πρέπει να εξετάσετε τι σας φοβίζει στη δέσμευση και τη συντροφικότητα. Από το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού στις 17/1 θα επηρεαστούν περισσότερο τα σταθερά ζώδια: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο asibiliou.gr

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.