ΖΩΔΙΑ

17/2: Αντιφατικές ενέργειες κινητοποιούνται σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Φεβρουαρίου 2021

17/2: Αντιφατικές ενέργειες κινητοποιούνται σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ήλιος σήμερα στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, ο Ερμής ακόμη ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο και η Σελήνη μαζί με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν μας βοηθούν σε ενέργειες για τις οποίες δεν έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ή δεν έχουμε εξετάσει κάθε λεπτομέρεια. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, τα παραπάνω πλανητικά δρώμενα επηρεάζουν πολύ τα οικονομικά και τις αξίες σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, μια αναστάτωση φέρνει η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιο σας η οποία δεν είναι αρνητική. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία δεν σας βαραίνουν σε ψυχολογικό κυρίως επίπεδο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, η κοινωνικότητά σας δεν σας ικανοποιεί και είναι αλήθεια πως αυτό δεν ισχύει μόνο για εσάς στην παρούσα φάση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, μπορεί να θέλετε να τελειώσετε με τις εκκρεμότητες σας ή να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα σας δώσει προσωπική ικανοποίηση αλλά η ημέρα δεν σας βοηθά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, πολλά πράγματα θέλετε να κάνετε αλλά η ημέρα δεν θέλει βιασύνη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ασχοληθείτε με απλά πράγματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη με τον Ουρανό απέναντι σας ενεργοποιεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες κάθε είδους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, μια ιδέα μπορεί να έρθει σήμερα από το άμεσό περιβάλλον ή να σκεφτείτε εσείς κάτι σχετικά με την καθημερινή σας εργασία ή ρουτίνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η προσωπική σας ευχαρίστηση έρχεται στην πρώτη γραμμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, η επικοινωνία σήμερα θέλει την προσοχή σας ιδιαίτερα όσο αφορά προσωπικά σας ζητήματα ή θέματα σπιτιού. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι σας νοιάζονται και σας αγαπούν παρόλο που μπορεί για κάποιους λόγους να μην τους αισθάνεστε τόσο κοντά σας όσο πριν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.