ΖΩΔΙΑ

18/2: Ήλιος στους Ιχθύες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Φεβρουαρίου 2021

18/2: Ήλιος στους Ιχθύες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

“Σεβόμενοι τα ψυχολογικά ή σωματικά τραύματα του ανθρώπου που έχουμε μπροστά μας, αναγνωρίζουμε και αποδεχόμαστε τα δικά μας. Αναγνωρίζοντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες του, αναγνωρίζουμε και κατανοούμε τις δικές μας…” Ήλιος στο ζώδιο των Ιχθύων για τις επόμενες 30 ημέρες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, πολλές αρετές είναι βαθιά κρυμμένες μέσα σας και με τον Ήλιο στους Ιχθύες μπορείτε να τις ανακαλύψετε. παραγωγικά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, οι συνδέσεις σας κάθε είδους παίρνουν διαφορετική απόχρωση με τον Ήλιο στους Ιχθύες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, με τον Ήλιο στους Ιχθύες έρχονται συνειδητοποιήσεις βαθύτερες και ουσιαστικές. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, με τον Ήλιο στους Ιχθύες οι εμπνεύσεις για κάτι ανώτερο ή η επιθυμία σας να φτάσετε στην πηγή θα είναι έντονες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στους Ιχθύες θα φωτίσει και θα φορτίσει ενεργειακά ότι σχετίζεται με το ασυνείδητό και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να πάρετε ικανοποίηση από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, ζητήματα στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία κινητοποιεί ο Ήλιος στους Ιχθύες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στους Ιχθύες βοηθά το δημιουργικό σας ταλέντο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος τους Ιχθύες εστιάζει την ενέργεια του σε οικογενειακά θέματα και την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι σκέψεις χρωματίζονται με ευαισθησία με τον Ήλιο στους Ιχθύες, οπότε το αποτέλεσμα θα βγαίνει περισσότερο ραφιναρισμένο στην επικοινωνία σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος στους Ιχθύες φωτίζει τις αξίες σας στο σήμερα της ζωής σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, μια νέα Ηλιακή Χρονιά ξεκινά με τον Ήλιο στο ζώδιο σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.