ΖΩΔΙΑ

19/2: Επαναστατικές τάσεις έχει η σημερινή ημέρα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

18 Φεβρουαρίου 2021

19/2: Επαναστατικές τάσεις έχει η σημερινή ημέρα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η σύνδεση μέσω δυσαρμονικών όψεων της Σελήνης και της Αφροδίτης με τον Άρη σήμερα, κυρίως μέχρι νωρίς το απόγευμα, μας ωθούν να ταυτιστούμε με τις επαναστατικές μας πλευρές. Η ανάγκη να εναντιωθούμε στις καταστάσεις οι οποίες δεν μας δίνουν προσωπική ελευθερία θα είναι αισθητή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, τις προσωπικές σας ανάγκες φέρνουν στο προσκήνιο τα πλανητικά δρώμενα αυτή την στιγμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα αυτή την στιγμή για την αυτονομία σας και ειδικά σήμερα η τάση θα είναι εντονότερη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, ψυχικές διεργασίες μπορεί να σας φορτίζουν σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, πολλά πράγματα θέλετε να κάνετε τα οποία συνδέονται το ένα με το άλλο, οπότε νιώθετε πως πρέπει να αρχίσετε από κάπου πρώτα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, οι επαφές και οι σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να φέρνουν προκλήσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, αυτή την στιγμή θα θέλατε να φύγετε μακριά ή να απομακρύνετε από κοντά σας ότι δεν είναι πια χρήσιμο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, πολύ προσωπικά σας ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια αυτή την στιγμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ακόμη και εάν θέλετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα, ζητήματα με την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή είναι σε πρώτο πλάνο. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία αυτή την στιγμή μπορεί να είναι δυσκολότερη αλλά μπορεί πραγματικά να σας βγάλει από διλλήματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να είναι η αιτία για κάτι που δεν μπορείτε να προχωρήσετε όπως θα θέλατε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε είναι σημαντικές για να νιώσετε ελεύθερη/ος αλλά ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα ειδικά αυτή την περίοδο με τα εξωτερικά γεγονότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, με τον Ήλιο στο ζώδιο σας από χτες, μια νέα κατάσταση γεννιέται για εσάς παράλληλα με τα εξωτερικά γεγονότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.