ΖΩΔΙΑ

20/2: Μην παίρνετε τίποτα ως δεδομένο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Φεβρουαρίου 2021

20/2: Μην παίρνετε τίποτα ως δεδομένο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα μας βοηθά να συνδέσουμε τα συναισθήματά μας με τις σκέψεις μας. Η θετική της σχέση με τον Κρόνο και τον Ερμή ανάδρομο συντελεί στην καλύτερη λειτουργία αυτής της διαδικασίας. Πάντα έχοντας κατά νου πως θα χρειαστούν αναθεωρήσεις και δεύτερες σκέψεις κατά την διάρκεια της πορείας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η επικοινωνία σήμερα κάθε είδους θα μπορούσε να σας ανταμείψει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα συνδυαστικά σας σπρώχνουν προς τα έξω. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, εάν καταφέρετε να εστιάσετε σε κάτι που έχει πραγματική αξία για εσάς σήμερα, θα μπορούσατε να βρείτε τις λύσεις που ζητάτε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, το ουράνιο σκηνικό σας βάζει σε σκέψεις σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα νέες ιδέες θα μπορούσαν να έρθουν στο μυαλό σας εάν συγκεντρωθείτε σε κάτι που θέλετε και έχει καλλιτεχνικό χαρακτήρα ή συνδέεται με την άυλη πραγματικότητα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, επαγγελματικά καθημερινά θέματα φέρνει στην επιφάνεια το πλανητικό σκηνικό σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό ή σπουδές θα μπορούσε να κινητοποιηθεί σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα επιμένουν να κινητοποιούν ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, το σπίτι, την οικογένεια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, νέες ιδέες ή άνθρωποι που έχουν κάτι να σας πουν έρχονται σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, εάν σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα, σήμερα θα μπορούσαν να έρθουν ιδέες και προτάσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, μια είδηση σήμερα θα μπορούσε να είναι ελπιδοφόρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείτε με ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.