ΖΩΔΙΑ

21/2: Ερμής ορθόδρομος στον Υδροχόο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

20 Φεβρουαρίου 2021

21/2: Ερμής ορθόδρομος στον Υδροχόο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής μπαίνει σε ορθή φορά, φαινομενικά από την Γη, στο ζώδιο του Υδροχόου. Τις 3 προηγούμενες εβδομάδες έδωσε την ευκαιρία για αναθεώρηση, ενδοσκόπηση και έφερε νέες ιδέες με τις οποίες μπορούμε να παλέψουμε ενάντια σε οτιδήποτε λειτουργεί πιεστικά προς εμάς. Η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης είναι προσωπικό ζήτημα και μέχρι 15 Μαρτίου μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδια μας ανεπηρέαστοι από τον γύρω θόρυβο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, το κοινό όραμα και η επικοινωνία με ομάδες ανθρώπων και ομοϊδεάτες είναι το κύριο μέλημα του Ερμή στον Υδροχόο τον τελευταίο μήνα για εσάς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής ανάδρομος τις προηγούμενες 3 εβδομάδες σας βοήθησε σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα και τον σκοπό ζωής. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, φράγματα και εμπόδια τα οποία ήταν μπροστά σας μέχρι πριν 3 εβδομάδες θα πρέπει να έχουν κατά μεγάλο μέρος παραμεριστεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, δεν είναι μόνο τα καιρικά φαινόμενα που σας ξάφνιασαν το διάστημα των προηγούμενων 3 εβδομάδων με τον Ερμή ανάδρομο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα πειραματικό μοτίβο είναι σε ισχύ με τον Ερμή στον Υδροχόο από τον προηγούμενο μήνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στον Υδροχόο από τον προηγούμενο μήνα σας βοηθά κυρίως σε καθημερινά, εργασιακά θέματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, τις 3 τελευταίες εβδομάδες ο φτερωτός Ερμής σας βοήθησε να συλλάβετε νέες ιδέες ή τον τρόπο που θα μπορούσατε να φέρετε περισσότερη χαρά στην ζωή σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, τις τελευταίες 3 εβδομάδες μπορεί καταστάσεις να σας ξάφνιασαν – εκτός τις καιρικές συνθήκες – με τον Ερμή ανάδρομο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, οι προηγούμενες 3 εβδομάδες ο Ερμής ανάδρομος έδωσε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε όχι μόνο σκέψεις αλλά και να δείτε την αποτελεσματικότητα μιας διαφορετικής μορφής επικοινωνίας με τους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, αποτελεσματικότερους τρόπους διεκδίκησης βοήθησε η ανάδρομη πορεία του Ερμή να βρείτε τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, σημαντικές αλλαγές και νέα δεδομένα ήρθαν τις τελευταίες 3 εβδομάδες με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής ανάδρομος τις τελευταίες 3 εβδομάδες σας βοήθησε να δείτε ολόκληρη την εικόνα με αντικειμενικό φακό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.