ΖΩΔΙΑ

23/2: Αντιφατικά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

22 Φεβρουαρίου 2021

23/2: Αντιφατικά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου μας ωθεί να βρούμε τρόπους να φροντίσουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες, ωστόσο ο τρόπος που συνδέεται με τον Ποσειδώνα, τον Δία και με τον Πλούτωνα από το απόγευμα και μετά, μπορεί να φέρει αντιφάσεις. Η αποδοχή της κατάστασης την οποία βιώνουμε θα φέρει εσωτερική ηρεμία ενώ η τάση να την εξιδανικεύσουμε ή να την απωθήσουμε θα μας αποπροσανατολίσει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ζητήματα ανάμεσα την εργασία και το σπίτι ενδέχεται να σας προβληματίσουν σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Άρης στο ζώδιο σας και η θετική όψη τη Σελήνης με τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να ανοίξει νέους δίαυλους επικοινωνίας με τους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να πάρετε συναισθηματική τροφή αυτή την στιγμή είναι μεγάλη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας αυξάνει την επιθυμία σας να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας γεμίσουν και σε συναισθηματικό επίπεδο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, πολύ βαθιές ανάγκες φέρνει στην επιφάνεια το πλανητικό σκηνικό σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα είναι επιλογή σας προς ποία κατεύθυνση θα στοχεύσετε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, εργασιακά θέματα σήμερα μπορούν να προχωρήσουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα είναι μια πολύ δημιουργική ημέρα για εσάς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, ένα ταξίδι θα ήταν το ιδανικότερο αυτή την στιγμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι σας, σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής πια ορθόδρομος στο ζώδιο σας μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές, σας δυναμώνουν και νιώθετε πως στέκεστε στα πόδια σας με μεγαλύτερη σταθερότητα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ευνοϊκή θέση της Σελήνης για εσάς, σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας γαληνέψουν και θα σας ηρεμήσουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.