ΖΩΔΙΑ

25/2 Η θεά της Ομορφιάς και της Αγάπης στους Ιχθύες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

24 Φεβρουαρίου 2021

25/2 Η θεά της Ομορφιάς και της Αγάπης στους Ιχθύες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Θέα της αγάπης, της ομορφιάς, των σχέσεων και των συνεργασιών περνά στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 21 Μαρτίου δίνοντας την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με την ρομαντική, ευαίσθητη μας πλευρά και να ανακαλύψουμε την ομορφιά ακόμη και στα πιο απλά πράγματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, μπορεί η αίσθηση με την Αφροδίτη στους Ιχθύες να είναι πως βουτάτε στα άδυτα ενός ωκεανού αλλά θα είναι πολύ παραγωγική περίοδος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, η Θεά που κυβερνά το ζώδιο σας, Αφροδίτη, στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα γύρω από εσάς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση αναδύονται από μέσα σας και μεταφέρονται στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ομορφιά απλώνεται γύρω σας με την Αφροδίτη στους Ιχθύες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στους Ιχθύες σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με την έννοια της “ένωσης” είτε σε φυσικό είτε σε ανώτερο επίπεδο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας υπόσχεται μια μεγάλη και αληθινή αγκαλιά για εσάς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, ακόμη και εάν κάτι τελειώνει αυτή την περίοδο όμορφα πράγματα φέρνει για εσάς η Αφροδίτη στους Ιχθύες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Θεά του έρωτα και της αγάπης στο ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί πολύ ευεργετικά για εσάς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου ανοίγει η Θεά της αγάπης στο ζώδιο των Ιχθύων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, οι εμπνεύσεις είναι έντονες και σας βοηθούν να δείτε πιο καθαρά οτιδήποτε αφορά εσάς και τους άλλους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Θεά της αγάπης και της αλληλοσύνδεσης στο ζώδιο των Ιχθύων εστιάζει σε θέματα αξιών με κέντρο εσάς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Θεά της συνεργασίας στο ζώδιο σας θα προσθέσει ομορφιά ακόμη και στα πιο απλά πράγματα της ζωής σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.