ΖΩΔΙΑ

27/2: Το μήνυμα της σημερινής Πανσέληνου στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Φεβρουαρίου 2021

27/2: Το μήνυμα της σημερινής Πανσέληνου στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Πανσέληνος σήμερα το πρωί στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων μας μεταφέρει ένα μήνυμα για την περίοδο που διανύουμε. Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να προχωρήσουμε με επιτυχία εξαρτάται από το κατά πόσο μπορούμε να κατανοήσουμε την πρακτική πλευρά της καθημερινότητάς μας. Πόσο σημαντική είναι η ψυχική μας υγεία και ισορροπία ακόμη και εάν χρειάζεται να αφιερώσουμε χρόνο και να σταθούμε σε λεπτομέρειες οι οποίες – κάνοντας τον απολογισμό – είναι αυτές τελικά που έχουν κάνει την διαφορά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, παρόλο τις καθημερινές υποχρεώσεις που τρέχουν, η δράση είναι αυτή μετράει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και μπορείτε να βρείτε δημιουργικές εξόδους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, οι σκέψεις αυτή την στιγμή χρειάζεται να μπουν σε μια σειρά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Πανσέληνος φωτίζει οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία και το άμεσό σας περιβάλλον. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, αυτή την στιγμή είστε σε θέση να μετακινήσετε και βουνά για να φτάσετε στον προορισμό σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε μπροστά με όποιο κόστος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, με επιμονή και κυρίως υπομονή η Πανσέληνος στην Παρθένο υπόσχεται να σας βοηθήσει να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, τα δυνατά όνειρα και οι ακράδαντοι στόχοι είναι το δυνατό σας σημείο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, κάτι προσπαθείτε να ολοκληρώσετε αυτή την στιγμή και η Πανσέληνος στην Παρθένο λειτουργεί υποστηρικτικά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, βοηθητική η Πανσέληνος για έναν συγκεκριμένο στόχο που έχετε βάλει αυτή την στιγμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ευελιξία και η διπλωματική σας στάση είναι τα κλειδιά που σας δίνει η Πανσέληνος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Πανσέληνος στον άξονά του ζωδίου σας με την Παρθένο φωτίζει διάφορα επίπεδα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.