ΖΩΔΙΑ

28/2: Τα απόνερα της χθεσινής Πανσελήνου - Τί προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Φεβρουαρίου 2021

28/2: Τα απόνερα της χθεσινής Πανσελήνου - Τί προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι το βράδυ κινητοποιεί ακόμη τα θέματα της χθεσινής Πανσελήνου. Οι θετικές της όψεις με Άρη και Πλούτωνα μας βοηθούν να βάλουμε πλαίσιο όπου είναι απαραίτητο, αρκεί να κατανοήσουμε την χρησιμότητά του. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, εργασιακά θέματα κινητοποιούνται αυτή την στιγμή ή ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Άρης στο ζώδιο σας για λίγες ημέρες ακόμη σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να προχωρήσετε θέματα που σχετίζονται με την εικόνα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οικογενειακά θέματα είναι σε διαδικασία εξέλιξης αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας ταξιδέψει και να έχετε εμπνεύσεις οι οποίες θα είναι πολύ χρήσιμες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οι σκέψεις σας είναι προσανατολισμένες προς μια κατεύθυνση η οποία είναι ενεργή στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η χθεσινή Πανσέληνος ήταν πολύ ενεργή για εσάς και εξακολουθεί να είναι και σήμερα μέχρι το βράδυ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, βαρύ μπορεί να είναι το κλίμα σε κάποιους τομείς αυτές τις ημέρες λόγω της χθεσινής Πανσελήνου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, φίλοι και άνθρωποι που σας εκτιμούν είναι κοντά σας για να στηρίξουν το όραμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα είναι πολύ σημαντική και μπορεί πραγματικά να βγει κάτι όμορφο και εποικοδομητικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ευνοϊκή ημέρα για δράσεις κάθε είδους αρκεί να υπάρξει το στοιχείο της ανακάλυψης και της εξερεύνησης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μέσα από το άμεσό σας περιβάλλον έρχονται νέες και χρήσιμες ιδέες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ενεργή η δυναμική της χθεσινής Πανσελήνου και σήμερα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.