ΖΩΔΙΑ

1/3 : Mε ομορφιά και χάρη σήμερα οι δράσεις σας - Τί προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Φεβρουαρίου 2021

1/3 : Mε ομορφιά και χάρη σήμερα οι δράσεις σας - Τί προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Οι προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη στον Ζυγό και οι ευνοϊκές όψεις με τους Ερμή/Δία/Κρόνο μας βοηθούν σήμερα να περάσουμε την ημέρα μας περισσότερο ειρηνικά με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό μας. Είναι ευκαιρία να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας σε κάτι δημιουργικό και όμορφο, χωρίς δισταγμό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι μεταρρυθμίσεις και τα ξεκαθαρίσματα κάθε είδους στους τομείς που αφορούν ειδικά και άλλους ανθρώπους ευνοούνται. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, εργασιακά θέματα μπορούν να προχωρήσουν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ιδανική ημέρα να ασχοληθείτε με την ομορφιά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η χαρά σήμερα έρχεται μέσα από την οικογένεια, το σπίτι ή την ιδιωτική σας ζωή.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η συνεργασία και η ανταλλαγή απόψεων σήμερα έχουν την τιμητική τους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, είστε σε φάση εξέλιξης και μπορεί σήμερα να τεθούν θέματα αξιών ή οικονομικά ζητήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η αναζήτηση της ομορφιάς και της αρμονίας θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και θα οδηγεί τα βήματά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα κάντε μια στάση για να εξετάσετε τα δεδομένα και για να επανενταχθείτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οι φιλικές ή/και οι επαγγελματικές σας σχέσεις σήμερα είναι πολύτιμες.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μην αφήσετε καμία πρόταση ανεκμετάλλευτη σήμερα. Ακούστε ότι έχουν να σας προτείνουν χωρίς να βιαστείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μέσω της ενεργητικής σας φαντασίας καθώς και καλούς συμβούλους γύρω σας μπορείτε να φτιάξετε μια νέα πραγματικότητα ή κάτι πιο κοντά στα δικά σας τα γούστα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να φλερτάρετε με τις πιο βαθιές σας ανάγκες και επιθυμίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.