ΖΩΔΙΑ

2/3: Μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Μαρτίου 2021

2/3: Μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Τα πλανητικά δρώμενα μας βοηθούν να εστιάσουμε κυρίως σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών και αλληλο-συνδέσεων κάθε είδους. Η εξερεύνηση νέων τρόπων που θα μας βοηθήσουν να κρατήσουμε ή να φέρουμε ισορροπία εκεί που θα φανεί χρήσιμη, θα είναι το κύριο μοτίβο της ημέρας.

Για τους Κριούς, οι σχέσεις και οι συνεργασίες στην πρώτη γραμμή αυτές τις ημέρες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, όποιες αλλαγές σκέφτεστε να κάνετε στην καθημερινή σας ρουτίνα αυτή την στιγμή πραγματικά μπορούν να βελτιώσουν την ήδη υπάρχουσας κατάσταση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, μια πηγή έμπνευσης είναι ότι καλύτερο μπορείτε να βρείτε αυτή την στιγμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, η εξοικείωση με κάτι το οποίο δεν είστε πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό είναι σημαντική ενέργεια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, η αλληλο-σύνδεση και η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους μπορεί να φέρει μια καλή συνεργασία αυτή την στιγμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, η υλική ή/και συναισθηματική σας ασφάλεια είναι το κύριο μέλημα σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, νέοι τρόποι αυτή την στιγμή προσφέρονται για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, αυτή την στιγμή η διπλωματική στάση θα είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, οι συνεργασίες και οι ομαδικές δραστηριότητες ακόμη και μέσω εναλλακτικών τρόπων επικοινωνίας μπορεί να αποδειχθούν πολύ πιο χρήσιμες από όσο θα περιμένατε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες αλλά χρειάζεται να βρείτε τον τρόπο να συνδεθείτε με άλλους ανθρώπους εάν θέλετε να τελειοποιήσετε τα σχέδιά σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη σας να  κάνετε νέα πράγματα ακόμη και εκτός συνόρων είναι έντονη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, το πλανητικό σκηνικό δρα εξισορροπιστικά για εσάς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.