ΖΩΔΙΑ

4/3: Ο Άρης στους Διδύμους διεγείρει την επιθυμία για διαλόγους αλλά και λεκτικούς διαξιφισμούς - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

3 Μαρτίου 2021

4/3: Ο Άρης στους Διδύμους διεγείρει την επιθυμία για διαλόγους αλλά και λεκτικούς διαξιφισμούς - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Σε αυτή την θέση, στους Διδύμους, ο Θεός του πολέμου Άρης, δεν έχει λίστα για το τί θα πει και τα όπλα του είναι οι λέξεις. Μέχρι 23 Απριλίου δίνει την δυνατότητα να δράσουμε με τρόπο τον οποίο δεν γίνεται εύκολα αντιληπτός από τους άλλους, εάν το επιθυμούμε. Ωστόσο οι Σειρήνες μπορούν να μας βγάλουν εκτός πορείας, εάν δεν είμαστε σε επαφή με τον στόχο που θέλουμε να κατακτήσουμε. Αναλυτικά πώς θα επηρεάσει η θέση του Άρη στους Διδύμους τα ζώδια και τους Ωροσκόπους. 

Για τους Κριούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στον ζώδιο των Διδύμων, σας βοηθά να κινηθείτε στους ρυθμούς που θέλετε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, η θέση του Άρη στους Διδύμους εστιάζει την ενέργειά του σε πράγματα και στόχους που έχουν ιδιαίτερη αξία και σημασία για εσάς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιο σας, θα σας κινητοποιήσει κυρίως σε νοητικό επίπεδο δίνοντας την ευκαιρία να μπουν οι σκέψεις σας σε έναν περισσότερο δημιουργικό δρόμο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, ότι είναι κινητοποιημένο αυτή την στιγμή στην ζωή σας θα πρέπει να το δείτε με ευελιξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, με τον Άρη στους Διδύμους θα κινητοποιηθεί μια κατάσταση σε κοινωνικό επίπεδο ή/και σχετικά με ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Άρης θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό κυρίως επίπεδο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, ένα ταξίδι θα ήταν το ιδανικότερο με τον Άρη στους Διδύμους κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ασκήσεις θάρρους σας βάζει να κάνετε ο Άρης στους Διδύμους και σκληρή προπόνηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, απέναντι από το ζώδιο σας ο Άρης στους Διδύμους θα κινητοποιήσει οτιδήποτε αφορά τον τομέα “σχέσεις” και πως θα επωφεληθείτε τα μέγιστα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία ενεργοποιεί ο Άρης στους Διδύμους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας αυτή την στιγμή με τον Άρη στους Διδύμους μπορούν να γίνουν υλοποιήσιμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Άρης στους Διδύμους κινητοποιεί οτιδήποτε αφορά την προσωπική σας ζωή, το σπίτι, την οικογένεια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.