ΖΩΔΙΑ

6/3: Εμπιστευτείτε και ακολουθήστε τις εμπνεύσεις σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Μαρτίου 2021

6/3: Εμπιστευτείτε και ακολουθήστε τις εμπνεύσεις σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Σήμερα τα πλανητικά δρώμενα μας σπρώχνουν να ασχοληθούμε με ότι εμπεριέχει έμπνευση και να τοποθετηθούμε εν νέου σε μια θέση από την οποία θα έχουμε καλύτερη οπτική του στόχου. Η ευελιξία είναι το κύριο συστατικό της ημέρας και η παρορμητικότητα δεν θα λείψει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, η πιο έξυπνη διαδρομή για να ακολουθήσετε σήμερα είναι εκείνη που χαράζει η καρδιά σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα η βιασύνη δεν θα είναι καλό αρωγός. Οργανωθείτε καλά και εάν χρειαστεί δεχθείτε και την βοήθεια ανθρώπων που είναι κοντά σας και σας εμπιστεύονται. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα πρέπει να συντονιστείτε με καταστάσεις και ανθρώπους που αποδεδειγμένα λειτουργούν θετικά στην ζωή σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα η ημέρα προσφέρετε για δράσεις οι οποίες σας γεμίζουν και περιέχουν την τάξη και την οργάνωση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, η χαρά της δημιουργίας είναι ενεργή και η προσπάθεια σας να δημιουργήσετε ακόμη πιο σταθερές βάσεις σε ένα οικοδόμημα, είναι αξιοσημείωτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα ήταν να επαληθεύετε με κάποιον τρόπο οτιδήποτε ακούτε από τους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, οι προκλήσεις που προκύπτουν είναι καθημερινές λόγω των συνθηκών ωστόσο σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για εσάς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με την χαρά του επιτεύγματος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανυπομονησία χτυπά την πόρτα σας σήμερα και ανησυχία μπορεί να δημιουργηθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι αποσπάσεις αρκετές σήμερα αλλά δίνεται η ευκαιρία να δείτε ένα προσωπικό σας θέμα από μια άλλη οπτική. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, ηγετικές τάσεις έχετε σήμερα και αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει με ασφάλεια στον δρόμο που έχετε επιλέξει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, η πίεση δεν θα λείψει σήμερα αλλά είστε σε καλό δρόμο εάν εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.