ΖΩΔΙΑ

7/3: Η επιμονή κερδίζει τον αγώνα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

6 Μαρτίου 2021

7/3: Η επιμονή κερδίζει τον αγώνα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Οι δράσεις για πράγματα τα οποία έχουν νόημα και αξία ευνοούνται σήμερα από τα πλανητικά δρώμενα. Μπορούμε να εκτιμήσουμε καλύτερα τις καταστάσεις και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αντικειμενικούς στόχους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε σήμερα θα πρέπει να είναι αντικειμενικά προσβάσιμο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, μπορείτε να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί και να λάβετε εμπνεύσεις οι οποίες θα σας φανούν πολύ χρήσιμες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, ελάτε σήμερα σε επαφή με οτιδήποτε μπορεί να αγγίξει την καρδιά σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο φόβος της αποτυχίας λόγω των συνθηκών μπορεί να είναι παρών αλλά η σημερινή ημέρα είναι αρκετά δημιουργική. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, μπορείτε να κάνετε ότι ποθείτε αρκεί να φροντίσετε τον εαυτό σας με κάποιον τρόπο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, οι ευκαιρίες αυτή την στιγμή υπάρχουν και εσείς καλείστε να τις αρπάξετε όσο είναι ακόμη διαθέσιμες χωρίς δισταγμό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, μπορεί να θέλετε την ευημερία των ανθρώπων που αγαπάτε και έχετε γύρω σας αλλά δεν πρέπει να αισθάνεστε υπεύθυνη/ος για αυτή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί αυτή την στιγμή να νιώθετε απογοητευμένη/ος ωστόσο δεν πρέπει να το βάλετε κάτω. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, η προθυμία σας να προχωρήσετε με περισσότερο σταθερά βήματα θα είναι το κλειδί της ημέρας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ανεξάρτητα εάν θα κάνετε κάτι σήμερα ή όχι τα φώτα των πλανητικών δυναμικών είναι στραμμένα πάνω σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα ήταν να μην προγραμματίσετε τίποτα για το οποίο δεν έχετε διάθεση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, μπορεί να νιώθετε λίγο έξω από τα νερά σας σήμερα και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.