ΖΩΔΙΑ

15/3: Παραμένετε στην ίδια πορεία ή πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση; - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Μαρτίου 2021

15/3: Παραμένετε στην ίδια πορεία ή πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση; - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τους Δεσμούς της, μας βοηθούν να βρούμε το βαθύτερο νόημα, τον πραγματικό λόγο που κρύβεται πίσω από τις δράσεις που κάνουμε ή που θέλουμε να κάνουμε. Μπορεί αυτή η ανακάλυψη να μας δώσει το σθένος να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία ή να αποφασίσουμε να αλλάξουμε πλεύση. Ο Ερμής στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου είναι υποστηρικτικός όσο αφορά την διεργασία αλλά δεν είναι αρωγός στην άμεση δράση σήμερα. Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι αύριο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, αξίες ή οικονομικά ζητήματα έρχονται με κάποιον τρόπο στην επιφάνεια. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας θα είναι έντονη ειδικά σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μπορεί οι σκέψεις σας να είναι μπερδεμένες σχετικά με ένα θέμα αλλά ο Άρης στο ζώδιο σας τους δίνει φτερά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ένα ζήτημα που αφορά την καθημερινή σας εργασία σήμερα έρχεται στο τραπέζι προς συζήτηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, το μυαλό σας τρέχει πολύ γρήγορα σήμερα και ταξιδεύει σε περιοχές από τις οποίες μπορούν να έρθουν εμπνεύσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, βαθύτερες ανάγκες ενεργοποιούνται σήμερα παρόλο που οι γύρω ζητούν πολλά από εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, “εσείς και οι άλλοι” έρχεστε στο προσκήνιο σήμερα με κάποιον τρόπο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οικογενειακά ή προσωπικά σας θέματα σήμερα δεν μπορούν να προχωρήσουν όπως θα επιθυμούσαστε ωστόσο μπορείτε να βάλετε μια σειρά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία, οι άνθρωποι που είναι κοντά σας και γενικότερα ότι αφορά το πολύ άμεσο περιβάλλον σας σήμερα έρχεται στο προσκήνιο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, πολύ προσωπικά σας θέματα σήμερα έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν με οποιονδήποτε τρόπο την προσοχή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, κοινωνικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και η επικοινωνία θα παίξει κεντρικό ρόλο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής από αύριο στο ζώδιο σας θα αλλάξει αρκετά το σημερινό σκηνικό ωστόσο σήμερα θα πρέπει να είστε περισσότερο υπομονετική/ός. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.