ΖΩΔΙΑ

21/3: Πως θα σας βοηθήσει η Αφροδίτη στον Κριό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

20 Μαρτίου 2021

21/3: Πως θα σας βοηθήσει η Αφροδίτη στον Κριό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού από σήμερα το απόγευμα χρωματίζει την ενέργεια με περισσότερη δράση και αγωνιστικό πνεύμα. Μέχρι 14 Απριλίου βοηθά να μοιραστούμε τα πάθη μας και να ενταχθούμε εκεί που εκτιμούνται οι αξίες μας. “Θα μπορούσαν όλα να είναι απλά και ήρεμα αλλά δεν κερδίζεται έτσι ο αγώνας. Ο σκοπός είναι να κερδίζεις, γιατί όσο περισσότερο κερδίζεις τόσο πιο πολύ σου αρέσει και με αυτόν τον τρόπο δουλεύεις όλο και περισσότερο” είναι το μότο της Αφροδίτης στο συγκεκριμένο ζώδιο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, τον τρόπο που παρουσιάζεστε στον κόσμο γύρω σας επηρεάζει και ομορφαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, στον Κριό σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με ότι θα μπορούσε να σας αναζωογονήσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη στον Κριό σας παροτρύνει να κάνετε μια νέα αρχή σε μια υπάρχουσα συνεργασία, να την επεκτείνετε και να την εμπλουτίσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, όπου υπάρχει πραγματικός στόχος και σκοπός η Θεά των συνεργασιών Αφροδίτη σας βοηθά να επεκταθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο μαγνητισμός σας είναι έντονος και μπορεί να έλξει καταστάσεις τις οποίες ποθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, εάν χρειάζεστε βοήθεια για να προχωρήσετε ένα εγχείρημα ή ακόμη και εμψύχωση, μέχρι 14 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό θα είναι αρωγός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας απέναντι σας μέχρι 14 Απριλίου μπορεί να σας βάλει σε διλλήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ξεκαθαρίσματα σας βοηθά η Αφροδίτη στον Κριό να κάνετε σε πράγματα τα οποία είναι κινητοποιημένα στην καθημερινότητά σας καθώς και την εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μέχρι 14 Απριλίου η Αφροδίτη στον Κριό σας δίνει την ευκαιρία να ανανεωθείτε ξεσκονίζοντας κυριολεκτικά όνειρα και επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι προσωπικές σας σχέσεις και γενικότερα ότι αφορά το σπίτι σας κινητοποιεί η Αφροδίτη στον Κριό μέχρι 14 Απριλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, την επικοινωνία βοηθά η Αφροδίτη στον Κριό μέχρι 14 Απριλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οικονομικά θέματα κινητοποιούνται με την Αφροδίτη στον Κριό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.