ΖΩΔΙΑ

29/3: Μικρές πινελιές κάνουν τη διαφορά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Μαρτίου 2021

29/3: Μικρές πινελιές κάνουν τη διαφορά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η ευνοϊκή σχέση της Σελήνης με τον Δία και του Άρη με τον Κρόνο μας σπρώχνουν να ασχοληθούμε με πράγματα τα οποία έχουν έναν στόχο υλοποιήσιμο και μπορούν να δυναμώσουν το όραμά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και Ωροσκόπους. . .

Για τους Κριούς, μέσα από την συντροφιά των ανθρώπων που είναι κοντά σας σήμερα παίρνετε χαρά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, όσο και αν σας βαραίνει η καθημερινή σας ρουτίνα αυτή την στιγμή είναι σημαντικό να δείτε πιο μακρυά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιο σας και η ευνοϊκή πλανητική ροή δεν μπορεί να σας αφήσει αδιάφορους σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θέματα σπιτιού, η οικογένεια ή η προσωπική σας ζωή γενικότερα σήμερα μπορεί να κινητοποιηθούν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα με ομοϊδεάτες και ανθρώπους που είναι κοντά σας θα προχωρήσει θετικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, επαγγελματικά και οικονομικά θέματα σας απασχολούν έντονα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας απογοητεύσει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, δεύτερες σκέψεις έρχονται σήμερα και είναι καλό γιατί η ημέρα προσφέρετε για λύσεις.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Άρης απέναντι σας δεν σας αφήνει να ησυχάσετε τις τελευταίες ημέρες αλλά σήμερα έχετε έναν λόγο παραπάνω να ακολουθήσετε την ροή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα κινητοποιούνται και η ημέρα προσφέρει απλόχερα νέες ιδέες και λύσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξιοσημείωτες γιαυτό καλό είναι να τις εμπιστευτείτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η γενναιοδωρία σας κάνει την διαφορά σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.