ΖΩΔΙΑ

11/4: Ανυπομονησία για αλλαγή - Τί προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Απριλίου 2021

11/4: Ανυπομονησία για αλλαγή - Τί προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη η ενέργεια στον ουράνιο θόλο δεν είναι πολύ δυνατή για συγκεκριμένες δράσεις. Παρόλο την πολυαστρία στο ζώδιο του Κριού και την ανάγκη να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν, θα χρειαστεί να περιμένουμε 1-2 ημέρες ακόμη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η πολυαστρία στο ζώδιο σας ανεβάζει τους παλμούς και δεν ξέρετε τί να κάνετε την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ενέργεια είναι πεσμένη σήμερα αλλά η διαίσθησή σας είναι πολύ ενεργή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ..

Για τους Διδύμους, μπορεί τα πλανητικά δρώμενα σήμερα να σας βάζουν σε αναμονή αλλά ο Άρης ακόμη στο ζώδιο σας, σας φορτίζει με ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, επαγγελματικά θέματα είναι ανοιχτά σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η αλλαγή που θέλετε να κάνετε θα έρθει σιγά σιγά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα είναι να μην μπείτε στην διαδικασία να ασχοληθείτε με περίτεχνα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, οι συνεργασίες σας απασχολούν αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, την καθημερινότητά σας αυτή την στιγμή μπορεί να την βιώνετε πιεστική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μπαίνετε σε μια δημιουργική φάση και το νιώθετε και εσείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής είναι κινητοποιημένα το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι βοηθητική αλλά καλό θα είναι να μην προβείτε σε άμεσες αποφάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ότι και εάν συμβαίνει αυτή την στιγμή στην ζωή σας θα πρέπει να κρατήσετε την αισιοδοξία σας ψηλά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.