ΖΩΔΙΑ

12/4: Νέα Σελήνη στον Κριό - Τί προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Απριλίου 2021

12/4: Νέα Σελήνη στον Κριό - Τί προβλέπεται για κάθε ζώδιο
12/4: Νέα Σελήνη στον Κριό - Τί προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Νέα Σελήνη σήμερα το πρωί στο ζώδιο του Κριού. Η συγκεκριμένη φάση του Σεληνιακού κύκλου απελευθερώνει όλη την ενέργεια με στόχο να μπορέσουμε για τις επόμενες 28 ημέρες μέσα από την φλογερή ενέργεια του Κριού να δοκιμάσουμε ευκαιρίες και καινοτόμες ιδέες. Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης λειτουργεί βοηθητικά δίνοντας ομορφιά και χάρη στις σκέψεις και τις κινήσεις μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ανανέωση σε όλα τα επίπεδα φέρνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Νέα Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί ένα πολύ προσωπικό σας τερέν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Νέα Σελήνη στον Κριό δρα σε εσάς κυρίως σε κοινωνικά θέματα και συνεργασίες με ανθρώπους που έχετε κοινό στόχο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, αλλαγές φέρνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιου του Κριού για εσάς κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ανοίγει τους ορίζοντες σας η Νέα Σελήνη στον Κριό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, πολύ προσωπική δουλειά και σκέψεις φέρνει στην επιφάνεια η Νέα Σελήνη στον Κριό για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη απέναντι σας κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας, τις συνεργασίες σας και οτιδήποτε ανήκει στην σφαίρα “σχέσεις”. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σε δίλλημα θα σας βάλει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σχετικά με το αν θα προχωρήσετε μόνη/ος ή σε συνεργασία για κάτι που θέλετε να φέρετε εις πέρας αυτή την περίοδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σας δίνει την ευκαιρία να εκπλήξετε τους γύρω σας μέσα από τις δράσεις σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στον Κριό σας φέρνει σε επαφή με θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, την επικοινωνία σας στοχεύει η Νέα Σελήνη στον Κριό και θα σας δείξει νέους τρόπους να γίνει ακόμη καλύτερη εκεί που το κοινό όφελος είναι παρών.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια σας είτε σε οικονομικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.