ΖΩΔΙΑ

13/4: Μια ευκαιρία για αλλαγή - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Απριλίου 2021

13/4: Μια ευκαιρία για αλλαγή - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η ευνοϊκή σχέση του Άρη με τον Δία και το πάντρεμα της Σελήνης με τον πλανήτη Ουρανό σήμερα μας σπρώχνει να δράσουμε προς κατευθύνσεις οι οποίες θα μας φέρουν ικανοποίηση. Η προσωπική ελευθερία έρχεται πρώτη ανάγκη και η προσπάθεια να διεκδικήσουμε μια επιθυμία μας θα είναι έντονη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να εστιάσετε σε κάτι που έχει αντικειμενική αξία για εσάς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, είναι καλή ημέρα να δώσετε σχήμα και χρώμα σε κάτι το οποίο σχετίζεται με την εικόνα σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, η ευνοϊκή σχέση του Άρη στο ζώδιο σας με τον Δία φέρνει εμπνεύσεις οι οποίες μπορούν να δώσουν ομορφιά σε κάτι που ασχολείστε αυτή την στιγμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, καλή ημέρα για δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Δεν χρειάζεται να πείτε πολλά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, κάτι καλό μπορεί να έρθει σήμερα το οποίο σχετίζεται με συνεργασίες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, με καθημερινά πράγματα ασχολείστε σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, η δημιουργία είναι μέρος της ημέρας σήμερα για εσάς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα σας απασχολούν πολύ πρακτικά θέματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, άλλοι άνθρωποι σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε μια ιδέα ή να σας δώσουν οι ίδιοι νέες κατευθύνσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπαίνετε στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους για να βελτιώσετε την συναισθηματική ή οικονομική ασφάλεια που θέλετε να έχετε αυτή την στιγμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, η επικοινωνία σήμερα δείχνει να είναι αρκετά βοηθητική για κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής και οικεία είναι έντονη σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.