ΖΩΔΙΑ

21/6: O 'Ηλιος στον Καρκίνο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


20 Ιουνίου 2021

21/6: O 'Ηλιος στον Καρκίνο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η ευαισθησία στα υπόγεια συναισθηματικά ρεύματα είναι υψηλή με τον Ήλιο στον Καρκίνο. Ο Ηλιακός μήνας που ξεκινά θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε σε καταστάσεις και δραστηριότητες μέσα από τις οποίες θα πάρουμε φροντίδα και υποστήριξη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, με τον Ήλιο στον Καρκίνο σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε και να δώσετε συναισθηματική τροφή στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και είναι στην καρδιά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο ειδικά σε θέματα επικοινωνίας ή την σχέση που έχετε με το άμεσο περιβάλλον. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, με τον Ερμή ακόμη ανάδρομο μπορεί να μην είναι η καταλληλότερη στιγμή να πάρετε ρίσκο σε ένα οικονομικό ζήτημα αλλά ο Ήλιος στον Καρκίνο φωτίζει θέματα αξιών και ασφάλειας σε συναισθηματικό ή υλικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, με τον Ήλιο στο ζώδιό σας μπορείτε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και να εστιάσετε στους τρόπους που θα προβάλετε τα ταλέντα σας μέσα από την δουλειά σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η διαίσθησή σας θα είναι αρωγός στα βήματά σας με τον Ήλιο στον Καρκίνο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ευκαιρία να κινητοποιηθείτε περισσότερο μέσα από ευκαιρίες που θα δοθούν στην κοινωνική σας ζωή είτε αφορά κάτι προσωπικό είτε ένα επαγγελματικό ζήτημα δίνει ο Ήλιος στον Καρκίνο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, με τον Ήλιο στον Καρκίνο μπορείτε να δείτε και κυρίως να διαισθανθείτε τον δρόμο εκείνο που οδηγεί στην προσωπική επιτυχία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στον Καρκίνο σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σκοπό των αξιών και των πεποιθήσεων που έχετε στην ζωή σας στο σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, με τον Ήλιο στον Καρκίνο η πρόσβαση σε βαθύτερα συναισθηματικά ρεύματα θα είναι προσβάσιμη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η καλύτερη ποιότητα ζωής είτε είστε μόνη/ος είτε σε συνεργασία είναι το κύριο μοτίβο του Ήλιου στον Καρκίνο απέναντι σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η καθημερινότητά σας αλλάζει δίνοντας την ευκαιρία να δείτε από μια άλλη οπτική τα θέματα που είναι κινητοποιημένα ή τις καταστάσεις που την απαρτίζουν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, τα ταλέντα και οι ικανότητές σας φωτίζονται με τον Ήλιο στον Καρκίνο βοηθώντας να αναπτυχθούν σχέδια και εγχειρήματα τα οποία είτε είναι σε εξέλιξη είτε επιθυμείτε να συμβούν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.