ΖΩΔΙΑ

Οι πιο τοξικοί σύντροφοι ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια


The Jennettes

25 Ιουνίου 2021

Οι πιο τοξικοί σύντροφοι ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια
Τα χαρακτηριστικά των τριών αυτών ζωδίων, συχνά ταυτίζονται με εκείνα των τοξικών συντρόφων. Δείτε, λοιπόν, ποιους να αποφεύγετε.

Όταν βρισκόμαστε σε μία τοξική σχέση, συνήθως είμαστε οι τελευταίοι που το συνειδητοποιούμε. Οι κοντινοί μας άνθρωποι έχουν δει όλα τα σημάδια και συχνά μας προειδοποιούν – εμείς, όμως, αρνούμαστε να κοιτάξουμε την πραγματικότητα στα μάτια. Mένουμε σε καταστάσεις που δε μας αξίζουν, πληγωνόμαστε και μένουμε με ανθρώπους που δε μας αξίζουν.

Τα χαρακτηριστικά των παρακάτω τριών ζωδίων, συχνά ταυτίζονται με εκείνα των τοξικών συντρόφων. Δείτε, λοιπόν, ποιους να αποφεύγετε.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι δεν έχουν ιδέα τι θέλουν σε αυτήν τη ζωή. Μας δίνουν ανάμεικτα σημάδια, ενώ πολλές φορές προσποιούνται πως όλα είναι καλά, ενώ υπάρχει κάτι στη σχέση μας που τους απασχολεί. Αντί να το συζητήσουν μαζί μας, θα αλλάξουν πρόσωπο και θα βγάλουν προς τα έξω τον πιο ψυχρό τους εαυτό.

Λέων

Στους Λέοντες αρέσει να προσποιούνται πως είναι θύματα των καταστάσεων. Παραπονιούνται διαρκώς, θέλουν προσοχή και αισθάνονται παραμελημένοι επειδή δεν έχουν μάθει να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους. Όσο κι αν δείχνουν το αντίθετο, είναι γεμάτοι ανασφάλειες.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν πολύ υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Παρότι θα μας δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, όταν είμαστε με άλλους βγάζουν προς τα έξω μία διαφορετική, πιο τρυφερή και προστατευτική πλευρά. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη κι αν έχουμε παράπονα από τη συμπεριφορά τους, οι γύρω μας τους θαυμάζουν για τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζουν.
 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.