ΖΩΔΙΑ

31/7: Eστιάστε και εμβαθύνετε - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Ιουλίου 2021

31/7: Eστιάστε και εμβαθύνετε - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στον Ταύρο και η ευνοϊκή της σχέση με τον Άρη και την Αφροδίτη σήμερα μπορεί να μας βοηθήσει να εκβαθύνουμε σε πράγματα ή καταστάσεις που δεν είναι τόσο ξεκάθαρα μέχρι τώρα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα δίνεται η εύνοια να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο είναι στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία και το οποίο θα σας δώσει υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ευνοϊκή η πλανητική δυναμική σήμερα για εσάς αρκεί να εστιάσετε την ενέργειά σας σε κάτι που σχετίζεται με την εικόνα και την προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σε σκέψεις μπαίνετε σήμερα αλλά είναι προς όφελός σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα επικοινωνήστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορεί τα πράγματα να μην έρχονται όπως ακριβώς τα θέλετε αλλά αν κοιτάξετε από μια άλλη σκοπιά θα δείτε πως μπορείτε να ευνοηθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα σκέψεις έρχονται ή ξαφνικές λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί να θέλετε να μείνετε με τις σκέψεις σας ή να νιώθετε πως δεν γίνεστε όσο κατανοητή/ός θα θέλατε στους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, το σημερινό ενεργειακό πλανητικό φορτίο σας επηρεάζει άμεσα και εστιάζει κυρίως στις σχέσεις σας και τις συνδέσεις κάθε είδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ένα καθημερινό ή εργασιακό ζήτημα σήμερα μπορείτε να το δείτε πιο καθαρά και γειωμένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, πολύ ευνοϊκή ημέρα για δράσεις οι οποίες εμπεριέχουν σταθερότητα και έρχονται μετά από σκέψη και δουλειά από μέρους σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού ή προσωπικής ζωής είναι ανοιχτά και ζητούν την ενέργειά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και μέσα από την συνεργασία να προχωρήσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας ή ασχολείστε αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.