ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο τοξικά ζώδια που πρέπει να αποφεύγετε


The Jennettes

16 Αυγούστου 2021

Τα 4 πιο τοξικά ζώδια που πρέπει να αποφεύγετε
Μέσα σε όλη την αρνητική ενέργεια των ημερών, είναι πολύ άσχημο και οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε να βγάζουν κακά vibes και τοξικότητα. Όταν παρατηρείτε «κόκκινες σημαίες» γύρω από ένα άτομο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε!

Μέσα σε όλη την αρνητική ενέργεια των ημερών, είναι πολύ άσχημο και οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε να βγάζουν αρνητικά vibes και τοξικότητα. Σίγουρα, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, όμως έχει ενδιαφέρον να παρατηρούμε τους χαρακτήρες με βάση τα ζώδια. Όταν παρατηρείτε τα πρώτα σημάδια γύρω από ένα άτομο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε!

Δίδυμος

Η ανικανότητα αυτού του ζωδίου να επικοινωνήσει τα πραγματικά του συναισθήματα μπερδεύει τα άτομα που το συναναστρέφονται, απορώντας για την πραγματική ταυτότητα ενός Διδύμου. Η τοξικότητα είναι επακόλουθο της μη αυθεντικότητας, από την οποία χαρακτηρίζεται ένας Δίδυμος. 

Ζυγός

Ο Ζυγός θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους υποκριτές του ζωδιακού ενώ ξέρει πολύ καλά πώς να χειρίζεται τους άλλους. Ένας κλασικός Ζυγός δύσκολα θα παραδεχτεί την αρνητική του στάση, γεγονός το οποίο τον κάνει ιδιαίτερα τοξικό σε μία σχέση.

Τοξότης

Ο Τοξότης εμφανίζεται με υπερβολική αυτοπεποίθηση κάποιες φορές, που συνήθως είναι συνέπεια της ανασφάλειας, την οποία θέλει να κρύψει. Η γνησιότητα του χαρακτήρα του δεν γίνεται εμφανής επειδή φοβάται ότι η προσωπικότητά του δεν θα γίνει αποδεκτή από τους άλλους με αποτέλεσμα να προσποιείται ότι είναι κάποιος άλλος. 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς χάνει την ταυτότητα του όταν πιέζεται πολύ και μπορεί να γίνει εύκολα τοξικός σε μια σχέση. Αυτό το ζώδιο δεν θέλει να απογοητεύει κανέναν γι΄ αυτό και προσαρμόζεται στη φύση του χαρακτήρα του κάθε ατόμου που συναναστρέφεται, χάνοντας τη γνησιότητα του

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.