ΖΩΔΙΑ

Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και φέρνει μερικές σκληρές αλήθειες μαζί του


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2021

mercury
Εδώ και περίπου δύο ημέρες ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, άφησε τον αγαπημένο του Παρθένο και μετακινήθηκε στον διπλωμάτη Ζυγό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Συνήθως, ο Ερμής δεν μένει για τόσο πολύ καιρό σε ένα ζώδιο, αλλά αυτή τη φορά ο γρήγορος αυτός πλανήτης θα επεκτείνει τη διαμονή του στο Ζυγό χάρει σε μία ανάδρομη πορεία που θα διαρκέσει από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 18 Οκτωβρίου. Ωστόσο, δεν χρειάζεται πανικός (ακόμα τουλάχιστον). Στον Ερμή αρέσει να κάνει παρέα στον Ζυγό και σε άλλα πνευματικά ζώδια του αέρα, οπότε αυτή η διέλευση δεν θα είναι τόσο ασταθής όσο νομίζετε.

Εδώ και περίπου δύο ημέρες ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, άφησε τον αγαπημένο του Παρθένο και μετακινήθηκε στον διπλωμάτη Ζυγό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Αυτό, σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 18 Οκτωβρίου, ταράζει την όποια ηρεμία είχαμε.

Δε χρειάζεται πανικός. Στον Ερμή αρέσει να κάνει παρέα στον Ζυγό και σε άλλα πνευματικά ζώδια του αέρα, οπότε αυτή η διέλευση δεν θα είναι τόσο ασταθής όσο νομίζετε.

Ας δούμε τι θα γίνει. Το στυλ επικοινωνίας μας θα πάρει έναν πιο φιλικό, πιο ευχάριστο τόνο. Ο Ερμής στον Ζυγό είναι διπλωματικός, γοητευτικός, του αρέσει το φλερτ και μας κάνει εξαιρετικά συμπαθείς. Από την άλλη πλευρά όμως, αυτή η διέλευση μπορεί να μας κάνει πιο αναποφάσιστους και επιρρεπείς στην αναβλητικότητα.

jenny.gr

Ακόμα κι έτσι, η Lisa Stardust, η συγγραφέας του «Saturn Return Survival Guide» και του «The Astrology Deck», λέει ότι θα δούμε περισσότερη ισορροπία και συμβιβασμό στις διαπραγματεύσεις μας αυτό το διάστημα. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που ευδοκιμεί όταν τα πράγματα είναι σε αρμονία και αποφεύγει τις συγκρούσεις. Έτσι και εμείς θα παραμερίσουμε ότι μας διχάζει και θα κάνουμε ουσιαστικές και περιεκτικές συζητήσεις. Χρειάζεται βέβαια προσοχή γιατί η διέλευση αυτή φέρνει μεγάλη γκρίνια μαζί της. 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Ζυγό, ο Ερμής θα σχηματίσει τρία όμορφα τρίγωνα με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 20 Σεπτεμβρίου, τις 3 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου. Αυτές οι επαναλαμβανόμενες συνδέσεις θα μας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνουμε το μυαλό μας, να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Επίσης, μας δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε ένα έργο, το οποίο το προηγούμενο διάστημα δεν μπορούσαμε να κάνουμε σωστά.

jenny.gr

Και ενώ αυτό ακούγεται τέλειο, ο Ερμής θα σχηματίσει επίσης τρία όχι και τόσο όμορφα τετράγωνα με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 22 Σεπτεμβρίου, την 1η Οκτωβρίου και τις 2 Νοεμβρίου. Ως εκ τούτου, πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση τις συγκεκριμένες ημέρες, καθώς η επικοινωνία θα μπορούσε γρήγορα να χαλάσει. Τα διαστήματα αυτά πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, καθώς η ένταση που προέρχεται από τον Πλούτωνα μπορεί να μας κάνει να πούμε κάτι για το οποίο αργότερα θα μετανιώσουμε.

Αν υπήρχε ένα mantra για αυτή τη διέλευση, θα ήταν ότι η υπομονή είναι αρετή. Η αναποφασιστικότητα θα είναι σε υψηλά επίπεδα, οπότε για τη καλλιέργεια κατανόησης και προσοχής έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, μέχρι την επόμενη κίνηση του Ερμή τον Νοέμβριο.
 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.