ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δίνουν τα πιο ωραία φιλιά


The Jennettes

6 Οκτωβρίου 2021

Τα 3 ζώδια που δίνουν τα πιο ωραία φιλιά
Τα 3 ζώδια που δίνουν τα πιο ωραία φιλιά

To φιλί είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση και ο καθένας έχει το δικό του μοναδικό τρόπο.Φυσικά, ένα καλό ή ένα κακό φιλί εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την τεχνική. Σίγουρα το πάθος και το πόσο μας αρέσει ο άλλος παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Κάποια ζώδια όμως κατέχουν τη τέχνη του φιλιού καλύτερα από τα άλλα. Αν αναζητάτε λοιπόν κάποιον που να φιλάει καλά, δεν έχετε παρά να δείτε τους εκπροσώπους των παρακάτω ζωδίων!

Ταύρος

Ένα ζώδιο γεμάτο πάθος. Οι Ταύροι απολαμβάνουν την τέχνη του φιλιού, και το κάνουν καλά. Δεν ξέρουμε τι φταίει, πάντως τους βγαίνει φυσικά και το φιλί τους θα σας ενθουσιάσει. Και ο ενθουσιασμός σας θα ενθουσιάσει εκείνους. Λατρεύουν να αισθάνονται ότι το ταίρι τους απολαμβάνει το φιλί τους και τότε είναι που το φιλί τους θα απογειωθεί.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοι θέλουν να έχουν το πάνω χέρι και απλά ό,τι και αν κάνουν θέλουν να το κάνουν πολύ καλά ή μάλλλον καλύτερα από κάθε άλλο. Αυτό που τους κάνει λοιπόν τόσο καλούς, είναι ότι το βλέπουν ως πρόκληση και δε θέλουν να θεωρηθούν κάτι λιγότερο από παθιασμένοι, εντυπωσιακοί παρτενέρ. Η σύγκριση είναι αυτή που τους έκανε ακόμη πιο εκρηκτικούς.

Τοξότης

Οι Τοξότες έχουν το δικό τους τρόπο που βλέπουν τα πράγματα όπως και το φιλί. Αν φιλήσετε έναν Τοξότη θα διαπιστώσετε το φιλί τους είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Οι Τοξότες δεν έχουν έρθει για να σας εντυπωσιάσουν αλλά γιατί το απολαμβάνουν. Απολαύστε το και εσείς!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.