ΖΩΔΙΑ

4 φορές που η Diana απέδειξε ότι είναι κλασικός Καρκίνος


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2021

4 φορές που η Diana απέδειξε ότι είναι κλασικός Καρκίνος

Ακόμα και 25 χρόνια μετά τον θάνατό της, η πριγκίπισσα Diana παραμένει πρότυπο καλοσύνης, αλτρουισμού και ενσυναίσθησης. Ήταν η royal που δε φοβήθηκε να παραβεί κανόνες, να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στη Βασίλισσα, να αφοσιωθεί στα παιδιά της και να βάλει πάνω απ’ όλα την καρδιά της, αντί για το καθήκον. 

Γεννημένη την 1η Ιουλίου 1961, η Lady Di ήταν Καρκίνος – εκεί οφείλεται η συμπονετική της φύση. Παρακάτω, θα δούμε τις φορές που ενσάρκωσε απόλυτα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της.

Αγνόησε τις παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας γύρω από τη μητρότητα

Ο Καρκίνος έχει έμφυτο το μητρικό ένστικτο. Αυτό φάνηκε και στην Diana, η οποία αποφάσισε να αναλάβει την ανατροφή των παιδιών της και να τους δώσει προτεραιότητα, παρά το αυστηρό πρωτόκολλο.

Μιλούσε ανοιχτά για τα συναισθήματά της

Μεταφερόμαστε πίσω στο 1995 και τη συνέντευξη που έδωσε στο BBC. Η πριγκίπισσα αναφέρθηκε στην επιλόχειο κατάθλιψη, τον αυτοτραυματισμό και άλλα ζητήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε. «Ήμουν ίσως το πρώτο μέλος αυτής της οικογένειας που είχε κατάθλιψη ή που έκλαιγε μπροστά σε άλλους», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. «Και, προφανώς, αυτό ήταν τρομακτικό γιατί αν δεν το έχεις δει ποτέ πριν, πώς να το στηρίξεις;»

Έδειξε συμπόνοια κι ενσυναίσθηση μέσω του φιλανθρωπικού της έργου

Η Diana ήταν η ενσάρκωση του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού του Καρκίνου. Μέχρι να φύγει από τη ζωή, ήταν υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αντιμετώπιζε το AIDS και έδωσε τα ρούχα της σε δημοπρασία, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για νοσοκομείο.

Όρθωσε το ανάστημά της απέναντι στη βασιλική οικογένεια

Ως Καρκίνος, η Diana έδειξε εξαιρετική δύναμη και δε δίστασε να διεκδικήσει όσα της στερούσε η βασιλική οικογένεια. Έλεγε τη γνώμη της, έκανε αυτό που θεωρούσε σωστό – ακόμη κι αν προκαλούσε σκάνδαλα με τη συμπεριφορά της.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.