ΖΩΔΙΑ

Τι απαιτήσεις έχει το κάθε ζώδιο από τον σύντροφό του


The Jennettes

12 Νοεμβρίου 2021

Τι απαιτήσεις έχει το κάθε ζώδιο από τον σύντροφό του

Σε μία σχέση, έρχονται σκαμπανεβάσματα και σίγουρα δεν είναι όλα ρόδινα.

Πέρα από τις ημέρες όπου η ευτυχία είναι διάχυτη, υπάρχουν και μέρες με γκρίνια και υπερβολικές απαιτήσεις. 

Εάν θέλετε να δείτε ποια είναι η απαίτηση που έχει ο σύντροφός σας από εσάς με βάση το ζώδιο του, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω:

Κριός

Ο Κριός θέλει να του εκφράζετε διαρκώς την αγάπη σας. Για την ακρίβεια, θέλει να τον λατρεύετε οπότε εάν νιώθετε λιγότερα πράγματα για εκείνον, να ξέρετε ότι η σχέση σας θα είναι γεμάτη παράπονα. 

Ταύρος

Εάν ένας Ταύρος δεν τρώει καλά κοντά σας, τότε θα αρχίσει να χτίζεται απόσταση μεταξύ σας. Ο γνήσιος Ταύρος λατρεύει το φαγητό και δεν διαπραγματεύεται τη σχέση του μαζί του για κανέναν λόγο. Εάν δεν επιλέξετε να φάτε μαζί του κάτι που θα τον ικανοποιήσει στον υπέρτατο βαθμό, τότε καλύτερα να περάσετε το βράδυ σας στο διπλανό δωμάτιο.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θέλουν να στέλνετε πάντα το πρώτο μήνυμα, αλλιώς θα λαμβάνετε πολλά παράπονα. Να είστε σίγουροι. Αν και έχουν το επικοινωνιακό χάρισμα, θέλουν να βλέπουν την πρώτη κίνηση από εσάς αφού περιμένουν να δουν μήνυμά σας διακαώς στην οθόνη τους. 

Καρκίνος

O Καρκίνος θέλει απλά να παραδέχεστε όλα σας τα συναισθήματα, ακόμη και τα αρνητικά, τη στιγμή που μαλώνετε. Μη το αφήσετε για μετά γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την οργή του. 

Λέων

Ο Λέων λατρεύει να έχει δίπλα του ένα άτομο με αυτοπεποίθηση αλλά εάν έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, τότε σίγουρα θα αρχίσει τα παράπονα γιατί θα νιώσει γρήγορα ότι αρχίζει να υποβαθμίζεται στα μάτια σας, πέφτοντας από τον βασιλικό του θρόνο. 

Παρθένος

Ο Παρθένος απαιτεί από εσάς να έχετε μεγάλες φιλοδοξίες για τον εαυτό σας και να φτάνετε πάντα εκεί που δεν μπορείτε. Για αρχή, πρέπει σίγουρα να έχετε μια σταθερή δουλειά για να αρχίσει να σας σκέφτεται σοβαρά. 

Ζυγός

Ο Ζυγός πέρα από σύντροφό του, θέλει να σας βλέπει και σαν καλύτερο του φίλο γι' αυτό μην ξεχνάτε να χτίζετε και αυτή τη σχέση μαζί του. 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός απαιτεί να περνάτε αρκετό χρόνο μακριά του για να αναζωογονείται η σχέση σας αλλά ταυτόχρονα θέλει να είστε αγκιστρωμένοι πάνω του! Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε την άβυσσο αυτού του ζωδίου. 

Τοξότης

Εάν θέλετε να είστε με έναν Τοξότη, αφήστε τον απλά να κάνει τη ζωή του. Θέλει να περιπλανιέται όπως εκείνος ονειρεύεται με χάρτες στα χέρια για μακρινά ταξίδια οπότε εάν μπορείτε να συμβιβαστείτε με αυτό, τότε μπορείτε να είστε και μαζί του. 

Αιγόκερως

Μην προσπαθήσετε ποτέ να παίξετε παιχνίδια μαζί του γιατί πολύ απλά δεν θα πιάσουν. 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος απαιτεί από εσάς να είστε στο ίδιο mood στην αρχή της σχέσης σας. Θέλει να πετάτε μαζί του στα σύννεφα, αλλιώς δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη μεταξύ σας. 

Ιχθείς

Οι Ιχθείς απαιτούν μόνο ένα πράγμα από εσάς. Να είστε εσείς οι σταθεροί στη σχέση σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.