ΖΩΔΙΑ

18/1: Πάρτε τα ηνία- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Ιανουαρίου 2022

18/1: Πάρτε τα ηνία- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στον Λέοντα λίγο μετά την Πανσέληνο αλλάζει γρήγορα το πλανητικό ενεργειακό που έχει δημιουργήσει. Η ανησυχία και η αβεβαιότητα υπάρχουν λόγω των Ερμή και Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία ωστόσο νιώθουμε ταυτόχρονα πως μπορούμε να είμαστε κύριοι του εαυτού μας και να πάρουμε τα ηνία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα ασχοληθείτε με κάτι που είναι ευχάριστο και έχει περιθώρια επέκτασης, είτε μόνη/ος είτε σε συνεργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μπορεί τα πλανητικά δεδομένα να σας βάζουν σε δεύτερες σκέψεις σχετικά με ζητήματα που αφορούν πολύ προσωπικά σας ζητήματα αλλά υπάρχει σίγουρα ένα θετικό στοιχείο σε αυτή την διαδικασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψετε ή να φέρετε πάλι στην επιφάνεια μια κατάσταση η οποία μπορεί να σας δώσει προσωπική ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, κάντε μία στάση σήμερα και δείτε τις καταστάσεις περισσότερο από την αντικειμενική τους πλευρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν και σας βοηθούν να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας και να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε στους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορούν να έρθουν νέες ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν άμεσα αρκεί να κατανοήσετε και να θελήσετε να μπείτε σε αυτή την διαδικασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μπορεί αυτή τη στιγμή να έρχεστε αντιμέτωπη/ος με διλλήματα αλλά υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί ο συνδυασμός της εργασίας σας με την προσωπική ευχαρίστηση και ξεκούραση να φαντάζει δύσκολος αυτή τη στιγμή αλλά είναι αλήθεια πως είστε από τους ανθρώπους που δεν μπορείτε να σταθείτε σε ένα σημείο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα είναι ημέρα να κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν και επεκτείνουν τους ορίζοντές σας γιαυτό μην την σπαταλήσετε σε κάτι που μπορεί να σας κρατήσει μακρυά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να κερδίσετε το πλεονέκτημα σε κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα και καιρό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, αν καταφέρετε να κρατήσετε μια ουδέτερη στάση σήμερα απέναντι στα γεγονότα και τις καταστάσεις με άλλους ανθρώπους ή τους συνεργάτες σας, θα βγείτε κερδισμένη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μπορεί να νιώθετε πως οι αναβολές ή οι καθυστερήσεις αυτή την περίοδο σας απομακρύνουν από τους στόχους σας αλλά δεν είναι αλήθεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.