ΖΩΔΙΑ

13/3: Συνδεθείτε με αξίες και βαθύτερες επιθυμίες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Μαρτίου 2022

13/3: Συνδεθείτε με αξίες και βαθύτερες επιθυμίες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η ευνοϊκή σχέση της Σελήνης στον Καρκίνο με τους Ήλιο/Ποσειδώνα και Νότιο Δεσμό στο Στοιχείο του Νερού μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με αξίες, βαθύτερες επιθυμίες και συναισθήματα. Οτιδήποτε έχει περιθώριο βελτίωσης μπορεί να επεκταθεί αυτή τη στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα δώστε την ενέργειά σας σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, το σπίτι ή/και την οικογένειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, δημιουργική ημέρα για εσάς η σημερινή αν αφεθείτε και ασχοληθείτε με κάτι έξω από τα τετριμμένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μέσα από συζητήσεις και επαφές κυρίως στον επαγγελματικό και εργασιακό σας χώρο μπορείτε να πάρετε νέες ιδέες και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας μαζί με τις υπόλοιπες δυναμικές σας σπρώχνουν προς την οδό η οποία μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση και χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες κινητοποιούνται σήμερα και όσο περνά η ημέρα μπορεί να είναι δυσκολότερο να τις διαχειριστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μέσα από άλλους ανθρώπους μπορείτε να προχωρήσετε ιδέες και σχέδια που κάνετε το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αν έχετε να κάνετε κάτι σημαντικό σήμερα καλύτερα να το προγραμματίσετε μέχρι το απόγευμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να προσθέσετε μία δημιουργική νότα σε κάτι που ασχολείστε το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα αποφύγετε καταστάσεις στις οποίες μπορεί να νιώσετε ευάλωτη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μέσα από σχέσεις και επαφές μπορούν να κινητοποιηθούν όμορφα συναισθήματα και να περάσετε όμορφα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχετε προγραμματίσει εκτός από οικονομικά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, δημιουργική ημέρα για εσάς η σημερινή, ωθώντας σας τα πλανητικά δρώμενα, να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να πάρετε προσωπική ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.