ΖΩΔΙΑ

17/3: Με ευελιξία και χάρη σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Μαρτίου 2022

17/3: Με ευελιξία και χάρη σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου απέναντι από τον Δία σήμερα μας ωθεί να προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας με κάθε τρόπο. Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητά μας θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στα σχέδιά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σταθείτε σε ότι αντικειμενικά μπορεί να λυθεί ή να προχωρήσει με κάποιον τρόπο και μην αναλωθείτε ακολουθώντας διαφορετικές/αντίθετες κατευθύνσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, θετική ημέρα για δράσεις οι οποίες σας γεμίζουν χαρά και σας αναζωογονούν με οποιονδήποτε τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, κάτι έρχεται στην επιφάνεια είτε μέσω σκέψεων δικών σας είτε μέσω συζητήσεων με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα και οι επαφές με άλλους ανθρώπους μπορεί να σας βοηθήσουν αν το επιθυμήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, αν σήμερα προκύψει ένα οικονομικό ή θέμα αξιών ζήτημα σημαίνει πως έχει μείνει εκκρεμότητα και ήρθε η ώρα να το εξετάσετε άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η υπερβολή είναι στο μενού της ημέρας ειδικά αν αφήσετε τα ηνία σε άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας σήμερα και δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσετε να βγάλετε εύκολα άκρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, βοηθητική ημέρα για δράσεις που σχετίζονται με την επικοινωνία και τις συναναστροφές με ομοϊδεάτες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα προσπαθήστε να εστιάσετε μόνο σε αντικειμενικά δεδομένα και να σταθείτε στις λεπτομέρειες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να αφεθείτε στη ροή και να κάνετε δημιουργικά πράγματα τα οποία όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα βήμα μπροστά αλλά και να ανανεωθεί η πίστη σας για το αντικείμενο που ασχολείστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δεν είναι σίγουρο σήμερα πως θα βγάλετε άκρη από τις κινήσεις που έχετε προγραμματίσει να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνος η οποία σας επηρεάζει άμεσα ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας έρχονται στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.