ΖΩΔΙΑ

14/5: Σταθείτε στις λεπτομέρειες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


13 Μαΐου 2022

14/5: Σταθείτε στις λεπτομέρειες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού νωρίς το μεσημέρι ωθώντας μας να ασχοληθούμε με βαθύτερες επιθυμίες. Οι δυσαρμονικές σχέσεις του Ήλιου/Κρόνου, της Σελήνης/Πλούτωνα και ο Ερμής ανάδρομος ενδέχεται να μην λειτουργήσουν βοηθητικά για δράσεις οι οποίες θα γίνουν χωρίς μελέτη και οργάνωση. Σταθείτε στις λεπτομέρειες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, φροντίστε να κάνετε ότι έχετε προγραμματίσει μέχρι νωρίς το μεσημέρι γιατί ενδέχεται η κούραση ή οι δυσκολίες να είναι περισσότερες όσο περνά η ώρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, από νωρίς το μεσημέρι και μετά σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο προς διευθέτηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μέχρι νωρίς το μεσημέρι σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι που σας ανεβάζει και σας τονώνει ψυχικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, προσωπικά θέματα ενδέχεται να πάρουν ενέργεια και χρόνο μέχρι το μεσημέρι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα αποφύγετε πολλές συζητήσεις και λόγια τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να γίνουν μία άλλη στιγμή, πιο κατάλληλη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η επαφή με οτιδήποτε δεν έχει γερές και σταθερές βάσεις, ειδικά σήμερα, ενδέχεται να σας φορτίσει ή να σας μπερδέψει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μέχρι νωρίς το μεσημέρι η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθά να σταθείτε πιο σωστά στον δρόμο της επιλογής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας νωρίς το μεσημέρι δίνοντάς σας την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με πράγματα τα οποία θεωρείτε πραγματικά ουσιαστικά για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να κάνετε συναντήσεις και επαφές για θέματα που σας απασχολούν αυτές τις ημέρες, χωρίς όμως να προβείτε σε αποφάσεις και συμπεράσματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, από το μεσημέρι και μετά η ατμόσφαιρα γύρω σας αποφορτίζεται οπότε αν έχετε οργανώσει να ασχοληθείτε με κάτι σημαντικό καλό θα είναι να επιλέξετε απογευματινή ώρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δώστε την ενέργειά σας σε πράγματα και καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν αν μπορείτε μέχρι νωρίς το μεσημέρι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, από νωρίς το μεσημέρι και μετά σήμερα μπορείτε να βρείτε ευκολότερα αυτό που ζητάτε, είτε είναι μια ιδέα είτε μία λύση σε κάτι που σας απασχολεί αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.