ΖΩΔΙΑ

Έτσι ερωτεύεται το κάθε ζώδιο


JTeam

20 Ιουνίου 2022

Έτσι ερωτεύεται το κάθε ζώδιο
Κάθε ζώδιο ερωτεύεται πολύ διαφορετικά. Αν ένας Τοξότης την «πατήσει» μαζί σας, θα σας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο ενώ ο Κριός θα σας ερωτευτεί παράφορα και θα σας δώσει τα πάντα από την αρχή

Αν έχετε περιέργεια να μάθετε πώς ερωτεύεται το κάθε ζώδιο, οι παρακάτω περιγραφές θα σας βοηθήσουν πολύ, όπως υπαγορεύονται από τα άστρα!

Κριός

Ο Κριός ερωτεύεται με πάθος και είναι ασυγκράτητος και ενθουσιώδης. Είναι τρυφερός και ας προτιμάει να μην το εκδηλώνει και τόσο! Το κακό είναι ότι ερωτεύεται γρήγορα αλλά του περνάει και το ίδιο γρήγορα. Εκτός κι αν πρόκειται για σχέση μακροχρόνια στην οποία περίπτωση μπορεί και να του πάρει χρόνια ολόκληρα να το ξεπεράσει.

Ταύρος

Ο Ταύρος επικεντρώνεται περισσότερο στο συναίσθημα και πιστεύει στον αληθινό έρωτα. Δημιουργεί μια ζεστή, στοργική και ασφαλή σχέση, αφού αναζητά τη σταθερότητα. Του αρέσει η συντροφικότητα και η συμβίωση. Είναι ρομαντικός, ειλικρινής, γενναιόδωρος, ευγενικός, καλός αλλά κτητικός εραστής.

Δίδυμος

Αν και του αρέσει πολύ το φλερτ, όταν ο Δίδυμος ερωτευτεί σκέφτεται μόνο ένα άτομο. Ο σύντροφός του μονοπωλεί το ενδιαφέρον του και γίνεται το κέντρο της προσοχής του. Κανείς δεν πλήττει μαζί του. Είναι ομιλητικός, ετοιμόλογος, λέει αστεία, ωραίες ατάκες και ανταλλάσσει συνεχώς απόψεις. Όταν ερωτεύεται, είναι φιλικός και ρομαντικός και πάντα περνάς καλά μαζί του!

Καρκίνος

Από τα πιο συναισθηματικά ζώδια, ο Καρκίνος είναι γενναιόδωρος στην αγάπη, δεσμεύεται, παθιάζεται, είναι τρυφερός, ευαίσθητος, στοργικός προστατευτικός και αφοσιωμένος. Διαισθάνεται οτιδήποτε κρύβεται πίσω από τον έρωτα και πληγώνεται ακραία εύκολα.

Λέων

Είναι από τα πιο περήφανα ζώδια! Όταν ερωτεύεται, τα δίνει όλα. Είναι σταθερός, επίμονος, προστατευτικός, αφοσιωμένος, γίνεται καλός σύζυγος και οικογενειάρχης. Αγαπά με μεγαλοπρέπεια και δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις.

Παρθένος

Ο έρωτας είναι ένα δύσκολο θέμα για τον Παρθένο, καθώς τα συναισθήματα είναι ένα ανεξερεύνητο πεδίο γι' αυτόν. Είναι ορθολογιστής, συγκρατημένος, παθιάζεται και δεν εκφράζεται ποτέ δημοσίως. Αναζητά τη σταθερότητα, τη συντροφικότητα, μια ώριμη αγάπη, ενώ δίνει σημασία στο πνευματικό περιεχόμενο παρά στο περιτύλιγμα.

Ζυγός

Ο Ζυγός αναζητά το ταίρι που θα τον ολοκληρώσει. Είναι περιπετειώδης, γοητευτικός και δεν δεσμεύεται εύκολα παρά μόνο αν γνωρίσει τον άνθρωπο της ζωής του. Είναι επικοινωνιακός, διπλωμάτης και του αρέσει η αρμονική και καλαίσθητη ζωή. Ζει τον έρωτά του σε όμορφες συνθήκες.

Σκορπιός

Ο έρωτας για τον Σκορπιό είναι μυστήριο και ρίσκο. Αναζητά την ένταση και την αδρεναλίνη για να ερωτευτεί. Δεν του αρέσουν οι ήρεμες, ξεκάθαρες σχέσεις. Θέλει το πολύπλοκο, το κυνήγι, το αδιέξοδο. Όποιος αντέξει αυτές τις δοκιμασίες, θα τον κατακτήσει ψυχικά και σωματικά.

Τοξότης

Αυτό που αγαπά περισσότερο είναι η ελευθερία του. Προσπαθεί να φροντίζει και να δείχνει ενδιαφέρον στη σύντροφό του αλλά θέλει να είναι και ανεξάρτητος. Είναι παθιασμένος και εκφράζει τα συναισθήματά του. Φλερτάρει, ενώ είναι ικανός να έχει και παράλληλη σχέση με έτοιμη την δικαιολογία αν αποκαλυφθεί.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως όταν ερωτευτεί σταματάει να σκέφτεται αρνητικά. Νιώθει άνετα με τον σύντροφό του και γίνεται πιο επιεικής μαζί του. Αν τον δεις να μειώνει τις ώρες εργασίας του για να σε δει τότε σίγουρα είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα και ζει τον έρωτα χαλαρά, ανέμελα, με περιπετειώδη διάθεση. Έχει την ανάγκη να αγαπήσει. Κρατά όμως αποστάσεις ασφαλείας για να μην τον εκμεταλλευτούν. Δεν θυσιάζει την ελευθερία του και φοβάται τα ψεύτικα συναισθήματα.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι γεννημένος για να ερωτεύεται. Τα συναισθήματά του είναι βαθιά και απέραντα. Δεν φοβάται την αγάπη, σπάνια πληγώνει κάποιον εσκεμμένα. Είναι αφοσιωμένος, τα δίνει όλα, προσφέρει τα πάντα: φροντίδα, επικοινωνία, βοήθεια, υποστήριξη, οικονομική στήριξη, περιποίηση. Ο μεγάλος κίνδυνος είναι η εξιδανίκευση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS