ΖΩΔΙΑ

21/08: Θολό το τοπίο σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

20 Αυγούστου 2022

21/08: Θολό το τοπίο σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
21/08: Θολό το τοπίο σήμερα - Τι προσβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων ενεργοποιεί και εντείνει την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα σήμερα και αύριο. Πολύ εύκολα σήμερα θολώνει το τοπίο και θα είναι δυσκολότερο να αντιληφτούμε τη σωστή οδό που πρέπει να ακολουθήσουμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα ζητήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία σας με το άμεσο περιβάλλον θα πρέπει να τα δείτε με ιδιαίτερη ανεκτικότητα και υπομονή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, αποφύγετε σήμερα οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα και θέματα αξιών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο θα ανεβάσει τους παλμούς αλλά ο κίνδυνος να κάνετε λάθη είναι υπαρκτός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σε διάφορες σκέψεις μπορεί να σας βάλουν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και αύριο ωστόσο εσείς δεν πρέπει να προβείτε σε παρορμητικές κινήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μια κοινωνική κατάσταση μπορεί να ενεργοποιηθεί σήμερα και αύριο ζητώντας την ενέργειά σας ή/και την συμβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα και αύριο είναι επίφοβο να συμβούν λάθη ή να νιώσετε πως γίνεται μια αδικία προς εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η δυναμική της ημέρας είναι αρκετά έντονη ωστόσο θα είναι δύσκολο να συμβεί κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε έξω από τα νερά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ψυχικές φορτίσεις θα μπορούσαν σήμερα και αύριο να οδηγούν τα βήματά σας γιαυτό θα ήταν καλό να το γνωρίζετε ώστε να μην αφήσετε να συμβεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα και αύριο απέναντί σας φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και γενικότερα τις συνδέσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μια καθημερινή κατάσταση ή κάτι που σχετίζεται με την εργασία σας ενδέχεται να κινητοποιηθεί σήμερα και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, τις επόμενες δύο ημέρες θα έχετε την εύνοια να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να κάνετε πράγματα τα οποία σας δίνουν ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και αύριο και θα πρέπει να τα εξετάσετε με προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.