Αφροδίτη στον Ζυγό: Η καλύτερη περίοδος για να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα και με διάρκεια

pexels

H Αφροδίτη εισέρχεται στο αγαπημένο της ζώδιο και αυτό θα φέρει πολλά στα ερωτικά

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό στις 29 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες εβδομάδες, ο ρομαντισμός μας θα εκτοξευτεί, οι σχέσεις μας θα μπουν σε πιο ουσιαστικές βάσεις και θα νιώσουμε λίγο πιο ισορροπημένοι σε διάφορους τομείς. 

Μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά μπορείτε να εμπιστευτείτε άφοβα τα άστρα. Ο μήνας θα είναι γεμάτος πλανητικές αλλαγές, θα έχουμε ανάδρομες και ορθόδρομες πορείες, εκλείψεις και πολλές ακόμη σημαντικές αλλαγές. Η Αφροδίτη νιώθει σαν στο σπίτι της όταν βρίσκεται στον Ζυγό και είναι σε πλήρη αρμονία οπότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τη σχέση σας, τον εαυτό σας, να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας και να απομακρυνθείτε από ό,τι σας βαραίνει και σας φορτίζει.

Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, και ο Ζυγός είναι το ζώδιο που σχετίζεται περισσότερο με τον έρωτα, αυτό είναι το πιο κατάλληλο διάστημα για να ερωτευτείτε και να βγείτε εποικοδομητικά ραντεβού. Τα πράγματα θα είναι με το μέρος σας και ό,τι σας ταλαιπωρούσε, τώρα μπορεί να γίνει πολύ πιο απλό.

Αν είστε αδέσμευτοι, μάλλον θα βρείτε εκείνον τον έναν και μοναδικό σύντροφο που αναζητούσατε σε όλη σας τη ζωή. Βγείτε απλά έξω και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Οι δεσμευμένοι, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και δεν αποκλείεται η σχέση σας να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Παράλληλα, θα παρατηρήσετε αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον που θα είναι μόνο για καλό. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με κάποιες κινήσεις σας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να απομακρυνθείτε από τον εαυτό σας στην προσπάθεια να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Τώρα, βγάλτε ημερολόγια και σημειώστε το διάστημα από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου όπου η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Δία στον Κριό, φέρνοντας στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας. 

Το διάστημα που έρχεται αστρολογικά, υπόσχεται πολλές γνωριμίες, συγκινήσεις και αν είστε έτοιμοι για έναν μεγάλο έρωτα, να είστε σίγουροι πως θα έχει χτυπήσει την πόρτα σας μέχρι τις 23 Οκτωβρίου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.