ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου στα επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα (και τι να κάνεις)


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2022

Ανάδρομος Ερμής: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου στα επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα (και τι να κάνεις)
pexels
Ένας μικρός οδηγός για να επιζήσεις και να απολαύσεις έναν πιο φιλικό Οκτώβρη (μετά τις 2/10)

Από τις 9/9 ο Ερμής έχει γίνει δυστυχώς ανάδρομος και θα παραμείνει έτσι μέχρι τις 2/10, φτάνοντας στις 28 μοίρες της Παρθένου. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, με καθυστερήσεις στις εξελίξεις, αγανάκτηση, όχι καλή επικοινωνία και άλλα τέτοια όμορφα. Αλλάζουν, αναθεωρούνται, κολλάνε ή αναβάλλονται σχέδια, δουλειές ή συμφωνίες, ακυρώνονται ραντεβού και γίνονται μπερδέματα και παρεξηγήσεις με τον περίγυρό μας.

Το μόνο που θα πάει καλά έχει να κάνει με παρελθόν, τύπου ξεκαθαρίσματα, κλείσιμο εκκρεμοτήτων κλπ. Αν νιώθεις ήδη την επιρροή του παντού γύρω σου, πρέπει να ομολογήσουμε ότι δεν έχεις άδικο. Αν έχει φέρει τα πάνω- κάτω δε, στα επαγγελματικά σου, τότε ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε πως αυτό είχε σκοπό να κάνει. Σύμφωνα με τη σύμβουλο καριέρας στο LinkedIn, Charlotte Davies: «Ο Ανάδρομος Ερμής κάνει τα πάντα να μοιάζουν "off" και προκαλεί χάος στις ζωές μας. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν στην αστρολογία, άλλοι θεωρούν πως τουλάχιστον ο ανάδρομος Ερμής κάνει πάντα φανερή την παρουσία του στην καθημερινότητά μας».

Αυτές τις μέρες, η επικοινωνία δεν ευνοείται με τους συναδέλφους οπότε καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο μέχρι να είσαι απολύτως σίγουρος ότι έχεις καταλάβει το σωστό. Για να επιβιώσεις το διάστημα που ζει και βασιλεύει ο ανάδρομος, καλό είναι να ακολουθήσεις τις ψύχραιμες συμβουλές του Stylist. Πιθανολογούμε ότι μας διαβάζεις από το γραφείο οπότε:

1. Φρόντισε για μια ουσιαστική επικοινωνία

Ακριβώς επειδή ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί καθόλου την επικοινωνία, φρόντισε εσύ ώστε να πάει καλά ό,τι θες να μεταφέρεις λεκτικά αυτές τις μέρες ώστε να μην παρεξηγηθεί. Να θυμάσαι ότι όλοι είμαστε υπό την επιρροή του το συγκεκριμένο διάστημα οπότε δείξε επιείκεια σε όσες αναποδιές σου παρουσιαστούν και φρόντισε να κάνεις ξεκάθαρο το μήνυμα που θες να μεταφέρεις.

2. Φτιάξε μια λίστα με ρεαλιστικές υποχρεώσεις

Αν δημιουργήσεις μια λίστα με όσα έχεις να κάνεις με ρεαλιστικό τρόπο, τότε θα καταφέρεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα την παραγωγικότητά σου και τις οργανωτικές σου ικανότητες. Μην πιστέψεις ότι ο ανάδρομος δεν θα βάλει κι εδώ το χέρι του ώστε να σου φέρει αναποδιές αλλά τουλάχιστον θα έχεις προνοήσει και προσπαθήσει για το καλύτερο.

3. Δοκίμασε κάτι νέο

Όλα μοιάζουν στάσιμα στο γραφείο και δεν έχεις καμία όρεξη για τίποτα. Αν δοκιμάσεις κάτι καινούριο, θα φέρεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, που μόνο θετικές θα είναι. Πέρα από το ότι μπορείς να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο, μπορείς να προσανατολιστείς και κάπου αλλού επαγγελματικά αν έχεις βαλτώσει.

4. Θέσε όρια

Το σημαντικό τώρα είναι να θέσεις όρια στους συναδέλφους σου. Κάθε φορά που παραβιάζουν τον χώρο και τον χρόνο σου, κάνε σαφές ότι δεν το επιτρέπεις και θυμήσου ότι ανάδρομος είναι θα περάσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.