ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής σε Ζυγό και Παρθένο: Τα ζώδια που θα επηρεαστούν αρνητικά


JTeam

12 Σεπτεμβρίου 2022

Ανάδρομος Ερμής σε Ζυγό και Παρθένο: Τα ζώδια που θα επηρεαστούν αρνητικά
Το σίγουρο είναι ότι οι στιγμές αγανάκτησης δεν θα λείψουν από την καθημερινότητα, ειδικά για τα τρία παρακάτω ζώδια

Από εχθές, στις 11/9 ο Ερμής γυρνάει στην πορεία του ανάδρομος και θα παραμείνει έτσι μέχρι τις 2/10, φτάνοντας στις 28 μοίρες της Παρθένου. Τι σημαίνει όμως αυτό; Σημαίνει διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, με καθυστερήσεις στις εξελίξεις, αγανάκτηση, όχι καλή επικοινωνία και άλλα τέτοια όμορφα. Αλλάζουν, αναθεωρούνται, κολλάνε ή αναβάλλονται σχέδια, δουλειές ή συμφωνίες, ακυρώνονται ραντεβού και γίνονται μπερδέματα και παρεξηγήσεις με τον περίγυρό μας. Το μόνο που θα πάει καλά έχει να κάνει με παρελθόν, τύπου ξεκαθαρίσματα, κλείσιμο εκκρεμοτήτων κλπ.

Και ενώ ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει λίγο - πολύ όλα τα ζώδια, τα τρία παρακάτω είναι αυτά που θα επηρεαστούν και περισσότερο και δυστυχώς όχι με την καλή έννοια. Ωστόσο ψυχραιμία...

Ζυγός

Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου δε θα ξέρεις τι σου γίνεται. Άλλα θα ξεκινάς να κάνεις κι αλλού θα καταλήγεις. Είχες βάλει κάποιον σκοπό, είχες έναν στόχο; Καλύτερα να μην έχεις και πολλές προσδοκίες ότι θα τον πετύχεις! Τίποτα δε θα σου πάει όπως το είχες σκεφτεί και τα νεύρα δεν θα αργήσουν να έρθουν, κάνοντας ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Μεγάλη περίπτωση υπάρχει στο να γυρίσεις πίσω στα παλιά, στον/ην πρώην και γενικά σε ό,τι αφορά στο παρελθόν σου και να το διορθώσεις! Νέα ξεκινήματα και φοβερές ιδέες για μετά τις 19/10!

Παρθένος

Τα οικονομικά και τα ερωτικά σου φαίνεται να μένουν στάσιμα, οπότε μην ελπίζεις πολλά μέχρι τις 19/10, που θα ισιώσει και πάλι ο ανάδρομος Ερμής. Αν χρωστούσες ή είχες δώσει χρήματα, μπορεί και να σε ξεχάσουν. Όμως, αν τώρα δανείσεις χρήματα, θα αργήσεις πολύ να τα πάρεις πίσω κι αν. Από την άλλη, συμφωνίες/συνεργασίες μην περιμένεις να προχωρήσουν κι αν γίνει κάτι τέτοιο, στην πορεία θα φανεί ότι δεν ήταν προς όφελός σου ή κάτι θα στραβώσει. Το παρελθόν αυτήν την περίοδο έρχεται στην επιφάνεια, και κάθε στιγμή και κάθε συναίσθημα που ένιωσες θα σε βασανίζει και θα είσαι μέσα στον αναστεναγμό! Εκεί απάνω δεν αποκλείεται να επιχειρήσεις επανασύνδεση και ο/η πρώην να γίνει νυν!

Ιχθύες

Αν είχες εκκρεμότητες σχετικά με την εφορία, την ασφάλειά σου ή με κάποια τράπεζα, με το που θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στο Ζυγό θα κληθείς να τις κλείσεις, ενώ δεν αποκλείεται να χρεωθείς ξαφνικά με επιπλέον ποσά, τόκους ή λογαριασμούς που είχες ξεχάσει ή αγνοούσες. Ωστόσο, αν πάει καιρός που ασχολείσαι με παρόμοιες υποθέσεις και σε τραβολογούσαν από υπηρεσία σε υπηρεσία, μάλλον ήρθε η στιγμή να τελειώνουν τα βάσανά σου! Αφού όμως ξαναδώσεις το παρόν, πιέσεις πολύ και αγανακτήσεις πρώτα. Από την άλλη, μπορείς να περιμένεις την επιστροφή προσώπου του παρελθόντος, που θα θέλει μια δεύτερη ευκαιρία από σένα για να σου αποδείξει τα αισθήματά του/ης. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις και η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, αν πρόκειται για πραγματική μεταμέλεια ή αλλαγή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.