ΖΩΔΙΑ

17/10: Μείνετε σε παραγωγικό πλαίσιο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Οκτωβρίου 2022

17/10: Μείνετε σε παραγωγικό πλαίσιο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Θετικές όψεις της Σελήνης στον Καρκίνο με τους Δία και Ποσειδώνα

Οι θετικές όψεις της Σελήνης στον Καρκίνο με τους Δία και Ποσειδώνα μπορεί να μας ωθούν σήμερα προς μια ονειρική κατάσταση ωστόσο τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα θα μας προσγειώνουν θέτοντας αντικειμενικά όρια. Μια διαδικασία πολύ χρήσιμη, ειδικά τη στιγμή που θα μπορούσαμε να βγούμε εκτός πλαισίου, κάτι που δεν θα θέλαμε ούτε εμείς οι ίδιοι σε βάθος χρόνου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μέσω της επικοινωνίας σήμερα μπορείτε να βρείτε την άκρη του νήματος σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα θα μπορούσατε να προχωρήσετε ζητήματα που έχετε προγραμματίσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία ανεβάζουν την διάθεσή σας είτε στο προσωπικό είτε στον επαγγελματικό τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας με τον Πλούτωνα απέναντι μπορεί να δημιουργήσει δυναμικές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σκέψεις έρχονται σήμερα τις οποίες θα πρέπει πρώτα να τις ξεκαθαρίσετε πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να βρεθείτε με ομοϊδεάτες και να συζητήσετε σχέδια και ιδέες που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά αυτή τη στιγμή ωστόσο καλό θα είναι να λειτουργήσετε περισσότερο αυτόνομα εκεί που νιώθετε σωστό να το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι ιδιαίτερα δυνατές ωστόσο θα πρέπει να μείνετε σε αντικειμενικά πλαίσια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα δικές σας ψυχικές φορτίσεις θα μπορούσαν να σας κρατήσουν μακρυά από καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να είναι ευνοϊκές με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, τα πλανητικά δρώμενα σας φέρνουν αντιμέτωπη/ο με ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα κινηθείτε με ασφάλεια και δώστε σημασία στα μικρά γράμματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες μπορούν να σας χαροποιήσουν και να προχωρήσετε σχέδια που κάνετε το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.