ΖΩΔΙΑ

26/2: Ασχοληθείτε με ό,τι σας ηρεμεί- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Φεβρουαρίου 2023

26/2: Ασχοληθείτε με ό,τι σας ηρεμεί- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι νωρίς το απόγευμα. Καλό θα είναι να αποφύγετε να κάνετε σημαντικές ενέργειες τις μεσημεριανές ώρες. Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων από το απόγευμα και μετά ελαφραίνει την ενέργεια της ημέρας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, μέχρι το μεσημέρι ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας ενδέχεται να σας απασχολήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη αφήνει το ζώδιό σας σήμερα το νωρίς το απόγευμα αφήνοντας χώρο για να εξετάσετε τις σκέψεις σας κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες σκέψεις κινητοποιούνται μέχρι νωρίς το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας και θα αλλάξει το σκηνικό τόσο γύρω σας όσο και μέσα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να ασχοληθείτε με κοινωνικά θέματα και ότι κάνετε αυτή τη στιγμή σε συνεργασία με άλλους ανθρώπους ή ομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, κάνετε πολλά πράγματα τις τελευταίες ημέρες τα οποία σιγά σιγά μπορείτε να τα μοιραστείτε και να τα βάλετε σε εφαρμογή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οι εμπνεύσεις σας τις τελευταίες ημέρες ήταν ιδιαίτερα δυνατές και πιθανά νέες ιδέες ήρθαν υποστηρικτικά να κουμπώσουν παραγωγικά σε ότι κάνετε αυτή τη περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, διάφορες καταστάσεις μπορεί να σας φορτίζουν μέχρι νωρίς το απόγευμα ή/και να νιώθετε πως χρειάζεστε επείγοντος να συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες και δεν φαίνεται ούτε σήμερα να μπορείτε να τις ελέγξετε όπως θα θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να μην πιέσετε τα πράγματα περισσότερο από όσο έχετε περιθώριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μέχρι το μεσημέρι ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και κυρίως σας βοηθά να νιώσετε δημιουργική/ός και παραγωγική/ός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη για κάτι διαφορετικό κινητοποιείται έντονα σήμερα ειδικά από το μεσημέρι και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αν δεν έχει γίνει ήδη η προσωπική σας Πρωτοχρονιά, λόγω των γενεθλίων σας, θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες γι' αυτό φροντίστε να τακτοποιήσετε ότι εκκρεμότητες έχετε και συνδεθείτε με όνειρα που θέλετε να πραγματοποιηθούν τους επόμενους 12 μήνες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.