ΖΩΔΙΑ

Άρης στον Λέοντα: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου


JTeam

19 Μαΐου 2023

Άρης στον Λέοντα: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου
pexels
Είναι μια καλή περίοδος να έρθουμε σε επαφή με τον εαυτό μας αλλά να αποφύγουμε τις εντάσεις με τους άλλους

Ο Άρης περνά στον Λέοντα στις 20/5 και θα παραμείνει μέχρι τις 11/7, κάνοντας κάποια ζώδια να κινητοποιηθούν και να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους. Από την άλλη, σε κάποια άλλα θα φέρει εντάσεις στα οικογενειακά, τα συναισθηματικά και τα επαγγελματικά, πυροδοτώντας διενέξεις που δύσκολα θα επιλυθούν. Παράλληλα, υπάρχει έντονος κίνδυνος για τραυματισμούς, μικροατυχήματα και άσκοπα έξοδα.

Πώς θα επηρεαστεί όμως ξεχωριστά, το κάθε ζώδιο;

Κριός

Αν αυτή την περίοδο σε απασχολούσαν έντονα κάποια οικογενειακά θέματα, ήρθε η ώρα που θα μπορέσεις να τα αφήσεις πίσω σου και να απελευθερωθείς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις προτεραιότητα την ευτυχία σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου.

Ταύρος

Είναι η στιγμή να πάρεις τις αποστάσεις σου από καταστάσεις που σε πιέζουν και να περάσεις δημιουργικό χρόνο με τον εαυτό σου. Θα βάλεις επιτέλους όρια και δίνεις χώρο σε προσωπικές υποθέσεις που μπορούν να ευνοηθούν ιδιαίτερα.

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Λέοντα είναι εδώ για να σε βοηθήσει να βρεις ξανά τη φωνή σου. Ξεκινά μια άκρως δημιουργική περίοδος για εσένα αλλά δείξε λίγο παραπάνω προσοχή με τις εντάσεις και τις διενέξεις.

Καρκίνος

Έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις τελευταία και τώρα θα νιώσεις ότι είσαι σε θέση να ξαναβρείς τη χαμένη σου ενέργεια και τον ενθουσιασμό σου. Θα έχεις εύνοια στα οικονομικά αλλά προσοχή με τις σπατάλες.

Λέων

Ο Άρης είναι στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι οπλίζεσαι με δυναμισμό και ενέργεια. Ευνοείται πολύ η φυσική σου κατάσταση οπότε ώρα να κάνεις focus στο σώμα σου ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια πολύ σημαντική γνωριμία.

Παρθένος

Είναι μια περίοδος που σε βοηθά να εστιάσεις στον εαυτό σου. Βάλε τα όρια σου και δες τι πραγματικά έχεις ανάγκη αυτό το διάστημα. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να συνδεθείς ουσιαστικά με σένα και να εκπληρώσεις τις εσωτερικές σου ανάγκες.

Ζυγός

Κράτα τις ισορροπίες και μην κάνεις υπερβολές. Είναι η κατάλληλη περίοδος να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που θες και να κάνεις νέες γνωριμίες. Μάλιστα, θα κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα, εκτοπίζοντας τα τοξικά άτομα από τη ζωή σου.

Σκορπιός

Με τον Άρη στον Λέοντα και 10ο οίκο σου, τα επαγγελματικά θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Δεν αποκλείεται να χάσεις τον έλεγχο και να εμπλακείς σε διενέξεις αφού θα υπάρχουν εντάσεις με τους συναδέλφους και τους ανώτερούς σου.

Τοξότης

Ήρθε η στιγμή για ένα ταξίδι αγάπης προς τον εαυτό σου και αυτο- ανακάλυψης. Άρπαξε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στα επαγγελματικά αλλά προσπάθησε να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και αυτό σημαίνει ότι θα έρθεις πιο κοντά με τον εαυτό σου, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις. Κράτα κοντά σου άτομα που δεν είναι τοξικά για σένα και εστίασε σε ό,τι σου προσφέρει χαρά.

Υδροχόος

Ο Άρης στον 7ο οίκο σου έρχεται να σου δημιουργήσει προβλήματα σε όλες σου τις σχέσεις, ερωτικές κι επαγγελματικές. Θα αποφύγεις δύσκολα αυτό το διάστημα, εντάσεις και συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Ιχθείς

Καλείσαι να κάνεις focus κυρίως στη δουλειά σου, παίρνοντας πρωτοβουλίες και αναλαμβάνοντας εργασίες, προκειμένου να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες αλλά και τις αντοχές σου και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα είτε στην υγεία σου είτε στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.