ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα αναγκαστούν να δώσουν τέλος σε τοξικές σχέσεις και καταστάσεις


JTeam

29 Μαΐου 2023

3 ζώδια που θα αναγκαστούν να δώσουν τέλος σε τοξικές σχέσεις και καταστάσεις
Οι σημαντικές αστρολογικές εξελίξεις, για το διάστημα από 29/05 έως και 4/06 - Σπάνια σύνοδος του Δια με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο

Μπορεί οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου να φαίνονται πιο ήρεμες και χαλαρές μιας και η εποχή των Δίδυμων έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις, κυρίως σε προσωπικά και σχέσεις.

Σε γενικές γραμμές η Σελήνη από τον Ζυγό θα στρέψει την προσοχή μας στις σχέσεις μας διαπροσωπικές κι επαγγελματικές και στην πορεία από τον Σκορπιό, στα θέματα των οικονομικών.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία όμως, είναι η Σύνοδος του Δια με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) στον Ταύρο τα ξημερώματα της Παρασκευής. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη σπάνια σύνοδο, η οποία έχει ενδιαφέρον από πολλές πλευρές. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει τυχερές εξελίξεις στις ζωές από τη μια και από την άλλη μπορεί να μας αναγκάσει να πάρουμε αποφάσεις οι οποίες μας κρατούν πίσω και δεν μας γεμίζουν.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο ;

Δίδυμοι

Η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στις 02/06 ενισχύει την αισιοδοξία σας και την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Καρκίνων σας ωθεί να εστιάσετε στα ερωτικά σας. Αυτό το διάστημα είναι η στιγμή για να εκφράσετε επιτέλους όσα κρατάτε μέσα σας και σας βαραίνουν. Μιλήστε για τα θέλω σας, για το που βλέπετε μια σχέση να οδεύει, τι σας προβληματίζει, τι δεν σας προβληματίζει, αλλά και πως θέλετε να πορευτείτε στο μέλλον. Είναι σημαντικό να εκφράσετε αυτά που έχετε μέσα σας και σας προβληματίζουν, προκειμένου να δώσετε λύσεις. Αν δείτε πως οι λύσεις είναι ένα πολύ μακρινό πλάνο, μάλλον το τέλος θα είναι μονόδρομος για κάποιες λύσεις.

Παρθένοι

Τα αστρολογικά δρώμενα των ημερών σας ωθούν στο να εστιάσετε σε θέματα καριέρας και σπουδών. Στις 03/06 η Αφροδίτη γίνεται ο πιο επιδραστικός πλανήτης με την όψη της προς τον Ποσειδώνα. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να μην κάνετε τα προβλήματα των άλλων δικά σας εξαιτίας της επιθυμίας σας να βοηθήσετε και να προσπαθήσετε να έχετε πιο διακριτά όρια. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να βάλετε ξανά νέα όρια στη ζωή σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο μπροστά. Για να μπουν τα απαραίτητα όρια όμως, δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Ωστόσο είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τις θέσεις σας, ακόμη και αν κάποια πρόσωπα δεν σας ακολουθήσουν.

Τοξότες

Ο Ιούνιος θα είναι από τους δυνατούς και σχετικά ευνοϊκούς μήνες για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας ειδικά μετά τις 05/06. Στις 02/06 ο κυβερνήτης σας Δίας συναντά τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης σε μια σπάνια όψη συνόδου στον Ταύρο, ευνοώντας τις εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Επίσης η Αφροδίτη από τους Καρκίνους, σας ωθεί να εκφράσετε περισσότερο τα συναισθήματα σας, να έχετε καλύτερη επικοινωνία με τις σχέσεις σας, αλλά και να δείξετε μια πιο τρυφερή πτυχή σας. Πέρα από τα παραπάνω όμως, αυτό το διάστημα μπορεί να αναγκαστείτε να βάλετε τέλος σε τοξικές συνήθειες και καταστάσεις. Θα καταλάβετε με τον καλό ή άσχημο τρόπο, πως είναι στιγμή να βάλετε τέλος και σε τοξικές συμπεριφορές, οι οποίες μπορεί να κάνουν τις σχέσεις σας ακόμη πιο δύσκολες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS