ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα έχουν ερωτικές διαφωνίες και μπερδέματα τις επόμενες ημέρες


JTeam

20 Ιουνίου 2023

3 ζώδια που θα έχουν ερωτικές διαφωνίες και μπερδέματα τις επόμενες ημέρες
Ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να προσέξουν

Παρά το γεγονός πως ο Ήλιος θα βρίσκεται από αύριο στον συναισθηματικό Καρκίνο, σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη του θερινού ηλιοστάσιου, τα πράγματα στα ερωτικά δεν φαίνεται να είναι ιδανικά και εύκολα.

Για τις επόμενες ημέρες αναμένεται σύγχυση, μπερδέματα και αβεβαίοτητα για τα περισσότερα ζώδια, αφού ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει πως η κριτική μας μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη, ενώ ίσως δυσκολευτούμε ιδιαίτερα να είμαστε αντικειμενικοί. Γι' αυτό οφείλουμε να δείξουμε ακόμη περισσότερη προσοχή.

Συγκεκριμένα, τα ζώδια που θα έχουν περισσότερα θέματα στα ερωτικά τους, αναμένεται να είναι οι:

Κριοί


Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις, επομένως μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε αποφάσεις για ένα πρόσωπο. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις και μην δώσετε μεγάλη βαρύτητα σε λόγια και υποσχέσεις. Είναι βέβαια σημαντικό να είστε και εσείς οι ίδιοι ξεκάθαροι απέναντι στους άλλους, γιατί διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με παρανοήσεις και μπερδέματα, αφού στις 19/06 το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί ψευδαισθήσεις και ασάφεια. Είναι πιθανό λοιπόν να αντιμετωπίσετε συμπεριφορές που θα σας δημιουργήσουν ερωτηματικά με αποτέλεσμα να μην ξέρετε πώς να φερθείτε. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί εσείς οι ίδιοι να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε από τους άλλους. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω για να σκεφτείτε τις καταστάσεις.

Τοξότες

Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα είναι λίγο χαοτικό για εσάς, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα τη Δευτέρα φέρνει μπερδεμένες καταστάσεις και διλήμματα. Ίσως ένα πρόσωπο σας δίνει μπερδεμένα μηνύματα και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλει από εσάς. Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις και κυρίως να μην βιαστείτε να επενδύσετε σε ένα άτομο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.