Έρωτας και Ιούλιος: Ποια ζώδια θα έχουν την τιμητική τους

Τα ζώδια που θα περάσουν τον πιο ερωτικό Ιούλιο

Η αλήθεια είναι πως ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού, έχει να κάνει με τον Αιγόκερω και άρα το ενδιαφέρον μας εστιάζει σε πρακτικά θέματα, σε καριέρα και επαγγελματικά, όπως επίσης και σε ρεαλισμό. Μαζί με την χθεσινή Πανσέληνο, οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας, ότι δεν μας εξυπηρετεί πια και να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο, το οποίο θα αφορά και την ερωτική μας ζωή. 

Οι ευνοϊκές όψεις για έναν νέο έρωτα, μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, αλλά και ερωτικές στιγμές, μέσα στον Ιούλιο, θα είναι πολλές -γι' αυτό το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να τις εκμεταλλευτούμε. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, και θα μας δώσει το θάρρος να εστιάσουμε σε συναισθήματα, αλλά και να τα εκφράσουμε με σωστό τρόπο.

Τα 3 ζώδια που θα έχουν ευνοϊκότερο Ιούλιο στα ερωτικά 

Παρθένος 

Μπορείς να αφήσεις για λίγο τους ψυχαναγκασμούς σου και να δώσεις περισσότερη προσοχή στον σύντροφο σου. Ακόμη και δεν βρίσκεσαι σε μια σχέση, στις 07/07 το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού ευνοεί στο έπακρο ταξίδια, τις γνωριμίες και τα σχέδια για το μέλλον. Μπορεί να έχεις μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να κάνεις μια συναρπαστική γνωριμία με ένα άτομο που θα σε κερδίσει στο 100%. Η σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς στα μέσα του μήνα, θα σου δώσει την ευκαιρία να επιλύσεις διαφωνίες και να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ακόμη, η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού θα σου δώσει μια πιο έντονη και σεξουαλική διάθεση ή αποκαλυπτικές εξομολογήσεις.


Σκορπιός 

Η Πανσέληνος θα φέρει κομβικές συζητήσεις ή επαφές στον ερωτικό σου κόσμο και δεν αποκλείεται να νιώσεις την επιθυμία να εκφραστείς ανοιχτά σε ένα άτομο που σε απασχολεί εδώ και μήνες. Στις 07/07 το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις από το πουθενά, επομένως να είσαι έτοιμη/ος για αναπάντεχες εξελίξεις ή συναντήσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά ή που έχεις να δεις καιρό. Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων θα είναι ιδιαίτερα ρομαντική για εσάς τους Σκορπιούς, επομένως είναι η κατάλληλη ημέρα για εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να φλερτάρετε και να βγείτε ραντεβού.

Αιγόκερως 

Είναι πολλά τα όσα έχεις να διαχειριστείς τον τελευταίο καιρό, ενώ οι αλλαγές στη ζωή σου αναμένεται να είναι καθοριστικές. Αφού είδες τα επαγγελματικά σου, και την καθημερινότητα σου να αλλάζει, -ώρα να δεις και τα ερωτικά σου. Στις 07/07 το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς τους Αιγόκερους που πρωταγωνιστείτε αυτόν τον μήνα, και μπορεί να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση ή μια ερωτική εξομολόγηση που δεν την περιμένατε. Το Σάββατο είναι ιδανικό για να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες ή για να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.