ΖΩΔΙΑ

Anger Management: Τα ζώδια με τις περισσότερες εκρήξεις θυμού


Έλενα Κρητικού

30 Ιουνίου 2023

Anger Management: Τα ζώδια με τις περισσότερες εκρήξεις θυμού
pexels
Πώς τα πας με την οργή και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα;

Λίγο πριν μπει το 2023, μάθαμε μέσα από έρευνα ότι οι γυναίκες θυμώνουν πιο εύκολα την τελευταία δεκαετία. Η ανάλυση των στοιχείων από το BBC έδειξε πως από το 2012 περισσότερες γυναίκες νιώθουν λύπη, θυμό και ανησυχία, ενώ και τα δύο φύλα παρουσιάζουν σταθερά ανοδική τάση.

Αν θυμάσαι τον εαυτό σου από τότε που γεννήθηκε, να είναι θυμωμένος, τότε τα άστρα ίσως σού δώσουν την απάντηση στο γιατί δεν μπορείς να δαμάσεις τα νεύρα σου και δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς ένα από τα πιο έντονα συναισθήματα που υπάρχουν. Ίσως, φταίει το ζώδιό σου.

Τα ζώδια με τα μεγαλύτερα θέματα διαχείρισης θυμού, είναι τα εξής:

Κριός

Φημίζεσαι για τις εκρηκτικές σου συμπεριφορές και την παρορμητική σου φύση. Εκεί που όλα ρέουν ομαλά, μπορείς εύκολα να παρουσιάσεις εκρήξεις οργής χωρίς να έχεις δώσει στον άλλον να καταλάβει γιατί. Μετά από λίγο, όλα σου περνούν αλλά κάπου ανάμεσα στη νηνεμία και την τρικυμία, χάνεις σχεδόν πάντα σε αυτό που λέγεται Anger Management.

Δίδυμοι

Είναι γνωστό ότι έχεις δύο ή και περισσότερα πρόσωπα, σύμφωνα με τα άστρα. Αυτό σε κάνει να έχεις εντελώς απρόβλεπτες συμπεριφορές και η διάθεσή σου αλλάζει πολύ εύκολα. Κάπως έτσι, όταν δυσκολεύεσαι να συνηθίζεις μια κατάσταση, ξεσπάς με θυμό και αυτό φυσικά φέρνει στα όριά τους, και όσους έχεις απέναντί σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, μπορείς να γίνεις over dramatic και στον θυμό. Ο τρόπος που εκδηλώνεις την ένταση και την οργή σου δείχνει ότι θες και πάλι, να είσαι το κέντρο της προσοχής ακόμη και με τον πιο εντελώς αρνητικό τρόπο. Όχι, το καταφέρνεις και μπράβο σου! Να προσθέσουμε επίσης, ότι αντιδράς λίγο υπερβολικά σε θέματα που δεν είναι και τόσο μεγάλης σημασίας.

Σκορπιός

Κτητικότητα και ζήλια. Αυτά είναι τα δύο βασικά σου γνωρίσματα και μετά από αυτά, σειρά έχουν οι έντονες και συχνές εκρήξεις οργής, όπως και η εκδικητική συμπεριφορά. Καλό γενικά είναι να μη βρεθεί δίπλα σου κανείς όταν έχεις νεύρα.

Τοξότης

Αγαπάς την περιπέτεια και την ελευθερία. Όταν κάποιος σου στερήσει τις δύο βασικές αξίες της ζωής σου και νιώσεις ότι σε παγιδεύουν και σε περιορίζουν, τότε μπορείς να γίνεις ένα από τα πιο κυκλοθυμικά ζώδια. Ναι, δεν αντέχεις καθόλου την πίεση και αυτό βγαίνει προς τα έξω με φωνές και ξεσπάσματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.