ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος 27/12: Για ποια ζώδια έρχονται εξελίξεις στα ερωτικά


JTeam

27 Δεκεμβρίου 2023

Πανσέληνος 27/12: Για ποια ζώδια έρχονται εξελίξεις στα ερωτικά
Η τελευταία εβδομάδα του έτους, ανοίγει νέα κεφάλαια σε ερωτικές σχέσεις

Στις 27/12/2023 πραγματοποιείται η τελευταία Πανσέληνος του έτους στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Αυτό το σημαντικό αστρολογικό γεγονός μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, αλλά και τις προσωπικές μας σχέσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να βρούμε συναισθηματική ασφάλεια και πληρότητα, αλλά και για να ξεκαθαρίσουμε λιγάκι τις σχέσεις γύρω μας.

Το τυχερό τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία μας βοηθάει να σχεδιάσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να κάνουμε το επόμενο βήμα στις συναισθηματικές μας σχέσεις. Ωστόσο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, χρειάζεται να δείξουν λίγη ακόμη υπομονή μέχρι ο Ερμής να επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία στις αρχές του έτους.

Στα θετικά αυτού του διαστήματος, είναι πως η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς θα μπει στον Τοξότη και θα φέρει νέες περιπέτειες και ενθουσιασμούς. Είναι πολύ πιθανό να εμπλακούμε σε νέες ερωτικές περιπέτειες και να περάσουμε ξέγνοιαστες ερωτικές στιγμές.

  • Καρκίνοι

Μπορεί οι προηγούμενοι μήνες να ήταν κάπως ζόρικοι για εσάς τους Καρκίνους, ωστόσο το κλείσιμο του έτους σας επιφυλάσσει πολλές όμορφες εκπλήξεις. Είστε στους πιο ευνοημένους των ημερών και το ρομαντικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας φέρνει επαφές, συναντήσεις και νέες ερωτικές γνωριμίες. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να αποκαταστήσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Με την Πανσέληνο θα έχετε μια ακόμη ευκαιρία να πάρετε αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τέλος, στις 29/12 το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα κλείσει τη χρονιά με παθιασμένες ερωτικές στιγμές.

  • Λέοντες

Η Πανσέληνος αυτή ασκεί έντονη επιρροή και σε εσάς τους Λέοντες, αφού ανοίγεται ένα διάστημα, το οποίο είναι ιδανικό για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή για να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Είναι μια καλή ευκαιρία για να συγχωρήσετε ένα πρόσωπο και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που το αξίζει. Βέβαια χρειάζεστε προσοχή καθώς ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Τοξότη και μάλιστα στις 28/12 θα συναντηθεί με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο. Αυτό σημαίνει πως ανεβαίνουν οι τόνοι και οι συγκρούσεις, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει μια ερωτική σχέση από το παρελθόν.

  • Ζυγοί

Κομβικές είναι οι συγκεκριμένες ημέρες και για εσάς τους Ζυγούς, καθώς θα δείτε την καριέρα σας, αλλά και την ερωτική σας ζωή να απογειώνεται. Το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να έχετε τη στήριξη και την αγάπη από κοντινά σας πρόσωπα, ενώ τώρα θα συνειδητοποιήσετε ποια άτομα θέλετε να κρατήσετε στο πλάι σας και ποια όχι. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, και καλό θα ήταν να προχωρήσετε στα αντίστοιχα ξεκαθαρίσματα. Για εσάς, η χρονιά κλείνει επίσης με εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική διάθεση. Επομένως εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις εξόδους σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.